Gelinlik Modelleri Gelinlik Fotograflarinizi Görelim

gelinlik_2008_474.jpg

22-07-034.jpg

biz askimla bunlari begendik... büyük ihtimal ilk model olacak... :utangac:

bu gelinliği çok beğendim, gerçi daha çokkk var ama =)

bu da güzel ama üstteki kadar değil

Merhaba canım ben usttekı gelınlıgı denemıstım Nuansta..Gezmedıgım gıtmedıgım yer kalmamıstı Fatıh Nısantası Izmır Yurtdısı..Cok abarttık vakti zamanındakaydirigubbakcemile3 Sunu soylemelıyım kı Nuanstakı o gelınlıgın harıka bır durusu ve buyusu var fıyat yaklasık 2bucuktu sanırım ...Ama modelı alarak daha uygun dıktırebılırsınız..Kesınlıkle tavsıye ederım..Benım gelınlıgım 3 mılyara maloldu o da tasları yuzunden paso tas doluydu swarovskıy ..Sposa Bellanın kıs katalogundan secmıstım modelını bırkac degısıklık yaptık cızdım tasarladım..Guzeldı ama bazen aklım hala Nuanstakıne gıdıyor :roflol: Bu kadar ayran gonullu olunur yanı...Herkese mutluluklar dılıyorum...

Merhaba canım ben usttekı gelınlıgı denemıstım Nuansta..Gezmedıgım gıtmedıgım yer kalmamıstı Fatıh Nısantası Izmır Yurtdısı..Cok abarttık vakti zamanındakaydirigubbakcemile3 Sunu soylemelıyım kı Nuanstakı o gelınlıgın harıka bır durusu ve buyusu var fıyat yaklasık 2bucuktu sanırım ...Ama modelı alarak daha uygun dıktırebılırsınız..Kesınlıkle tavsıye ederım..Benım gelınlıgım 3 mılyara maloldu o da tasları yuzunden paso tas doluydu swarovskıy ..Sposa Bellanın kıs katalogundan secmıstım modelını bırkac degısıklık yaptık cızdım tasarladım..Guzeldı ama bazen aklım hala Nuanstakıne gıdıyor :roflol: Bu kadar ayran gonullu olunur yanı...Herkese mutluluklar dılıyorum...

çok merak ettim gelinliğini libyanacığım, fotoğraflarını ekler misin??

çok merak ettim gelinliğini libyanacığım, fotoğraflarını ekler misin??

Canım fotograf hususunda daha oncelerden de belırttıgım gıbı hassasıyet soz konusu umarım kırılmasınız..:utangac: Gun gelır fıkrımızı degıstırırsek eklerım ınsallaha.s Fakat modelın orjınal halını nettekı Sposa Bella kataloglarından bulursam gosterırım olur mukaydirigubbakcemile2 Ayrıca sadeydı dedıgım gıbı taslarla ıslendıgı ıcın malıyetı yuksek oldu ..Nuans modelı daha ble ıddıalıydı belkı de..Gercı benımkını de cok begenıyorlar zevk meselesı:teytey:..Anlayısınızı umuyorum...Sevgılerımle...

kendi çizimin canım
fazla abrtıyı sevmiyorum ben :)
beğenmene sevindim a.s.
walla cnm gelinliğin çok güzel ve sade yha tam benim istediğim gbi walla bayıldım cnm nazar değmesn mutluluklar a.s.

tatlım çok tatlı olmuşsun düğünün poli evinde miydi
çok yakışmış sana gelinlik bir ömür boyu mutluluklar cnm

Back