alt kısmı aynı üst kısmı farklı bir model sorduk.. kış tarifesinde 2500 ytl -tatlicadiarzu-
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım ben usttekı gelınlıgı denemıstım Nuansta..Gezmedıgım gıtmedıgım yer kalmamıstı Fatıh Nısantası Izmır Yurtdısı..Cok abarttık vakti zamanındakaydirigubbakcemile3 Sunu soylemelıyım kı Nuanstakı o gelınlıgın harıka bır durusu ve buyusu var fıyat yaklasık 2bucuktu sanırım ...Ama modelı alarak daha uygun dıktırebılırsınız..Kesınlıkle tavsıye ederım..Benım gelınlıgım 3 mılyara maloldu o da tasları yuzunden paso tas doluydu swarovskıy ..Sposa Bellanın kıs katalogundan secmıstım modelını bırkac degısıklık yaptık cızdım tasarladım..Guzeldı ama bazen aklım hala Nuanstakıne gıdıyor :roflol: Bu kadar ayran gonullu olunur yanı...Herkese mutluluklar dılıyorum...
çok merak ettim gelinliğini libyanacığım, fotoğraflarını ekler misin??
buda benim gelinliğim kıslarr
![]()
![]()
![]()
![]()
alıntı yapmazsanız sevinirim silicem bi süre sonra kıslar :)))
int.te bulamamıştım modelin nereye ait olduğunu,nüanstta diktirmiştimm![]()
gelinliğin çok hoş canım sade ve güzelllyerimseniben
![]()
![]()
buda benim gelinliğim
ay iş yerimdeyim başka resim bulamadım hepsi evde :smiley-cool:
![]()
![]()
buda benim gelinliğim
walla cnm gelinliğin çok güzel ve sade yha tam benim istediğim gbi walla bayıldım cnm nazar değmesn mutluluklar a.s.kendi çizimin canım
fazla abrtıyı sevmiyorum ben :)
beğenmene sevindim a.s.
![]()
![]()
buda benim gelinliğim