Gelinlik Modelleri Gelinlik Fotograflarinizi Görelim

Gelin ablalarim hepiniz cok güzel olmussunuz
Allah hepinizi ömür boyu mutlu etsin. Bir yastikta kocatsin a.s.
Darisi tüm sevenlerin ve tabiki benim basima :asigim: :1hug: :asigim:

Maviş 87 çok hoş görünüyorsun bayıldım.Hintli gelinlere benziyorsun :)Mutluluklar dilerim

favori gelinliğim yeniyim daha inş yüklemişimdirsengözlerimebaksanab

Eklentiler

• $gelınnn.jpg
    33,5 KB · Görüntüleme: 43
Öncelikle hoş geldin aramıza cnm.Bu gelinlik güzel evet en az 2500 ytl istiyorlar dikimine bilgilendirmek istedim

Öncelikle hoş geldin aramıza cnm.Bu gelinlik güzel evet en az 2500 ytl istiyorlar dikimine bilgilendirmek istedim

Teşekkür ederim.Bakmıştım fiyatına ama bikere evlencem.Şartlar iyi olursa isterim amaşutarafagitti.

hira. gelinliğin çok güzelmiş yaaaa boynundakide pek parlamışşş valladelikafadulden sende çok güzel görünüyorsun canım deymesin

Arkadaşlarım canlarım, hepinize teşekkür ederim ayrı ayrı gelinliğin öyle bir büyüsü varki her giyene yakışıyor darısı bekar arkadaşların başına inşallah umarım fikir olur.. kız maviş herkes seni ben sanmış yaww.:uhm: fisfisfis

1234tamam cım; gelinliğim altı balon etek önden a açılıyor içindende mendil tül çıkıyordu. stüdyo resimlerinde önden olan yok net şekilde görünen. o yüzden bunu koydum arkadan var görmek istersen.

Abla ben gelinligini begendigim icin alinti yaptim. O yüzden benim diye düsünmüyler heralde a.s.

cnm cok sevınırım şimdiden tşk kaca maloldugunu da ogrene bılır mıyım :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…