Gelinlik Modelleri Gelinlik Fotograflarinizi Görelim

tara0001ju7ji8.jpg

w1200.png

Son düzenleme:
canım beğendiğine sevindim.
nişanlığımı fatihden alissenuera moda evinden 1250'den 1000ytl'ye kiraladık.
gelinliğimide fatihden gelinlikçiler çarşısından ismini hatırlayamadım. 1400'den 1150'ye kiraladım.
ikiside yeni dikim, ilk ben giydim ama gelinlikçinin ismini hatırlayınca yazarım ama telefon numarası var eğer işine yararsa yazarım.

özellıkle nışanlığına bayıldım resmen harıka yaa hele o alt kısmı benım nışanlık var ama gelınlık için bı fıkır oldu saolasınn kaydirigubbakcemile5

prensen perı makyajın cok değişık olmus cok guzel geldı
gelınlık zaten herkese cok yakısıyo ve takı setınıde cok harıka seçmışsın cnm mutluluğun daım olsunn

PrensesPeri çok güzel bir gelin olmuşsun. darısı hepimizin başına.

bende stüdyo çekimlerinde kız kardeşimin inci kolyesi var onu takmayı düşünüyorum. çok zarif duruyo gelinlikle daha da hoş duracağına inanıyorum:)))

prensen perı makyajın cok değişık olmus cok guzel geldı
gelınlık zaten herkese cok yakısıyo ve takı setınıde cok harıka seçmışsın cnm mutluluğun daım olsunn

teşekkürler canım Şeniz

PrensesPeri çok güzel bir gelin olmuşsun. darısı hepimizin başına.

bende stüdyo çekimlerinde kız kardeşimin inci kolyesi var onu takmayı düşünüyorum. çok zarif duruyo gelinlikle daha da hoş duracağına inanıyorum:)))

teşekkürler şekerim..darısı tüm bekarların başına..

foto çekilirken setimi taktım sonra çıkarttım salonda takı törenine kadar bende inci takımı taktım.çok şık duruyor yerimseniben

süper süper süpersin canım kuzenim zaten güzelsin gelinlikle daha bi güzel oldun zaten göçmenlerden çirkin kız çıkmaz ya neyse :roflol: o gelinlik için ne kadar uğraşmıştın gel git ama değdi gerçekten darısı hamiş elbiselerine :CüvCüv:puhahaha bir ömür boyu fotoğraftaki gülümsemeniz yüzünüzden eksik olmasın a.s.:nazar::nazar:

özel mesajla numarayı yollarsan sevinirim. Bende araştırma yapıyorum her yerede güvenemyorum dikim konusunda. Ama senin gelinliğine bayıldım. Allah ömür boyu mutlu etsin :saruboceq: :))

canım ben özel mesaj nasıl gönderiliyor bilmiyorum sen yardımcı olursan vereyim numarayı

gelinliklerin hepsi birbirinden güzel, özellikle emosssunkine bayildim resmen.
bende gelinligimin resmini yüklemek istiyorum ama beceremiyorum.
bende diktirdim gelinligimi ve hayallerimide asan bir gelinlik oldu. cok cok icime sindi.
görmek isterseniz albüm bölümünde resimleri var

2750cfe5.jpg

benim gelinliimde buydu pcde gelinlikli resmim yokru ondan koyamadım ama buldum netten :D

arkadaşlar hepiniz çok güzelsiniz Allah mesut etsin niltol canım ben de istiyorum gelinlikçinin telefonunu doublebump arkadaşıma attın mı ondan da alabilrim.Mutluluklar çok güzel olmuşsunuz

arkadaşlar hepiniz çok güzelsiniz Allah mesut etsin niltol canım ben de istiyorum gelinlikçinin telefonunu doublebump arkadaşıma attın mı ondan da alabilrim.Mutluluklar çok güzel olmuşsunuz

canım özel mesaj attım bilgileri yeride fatihde onu söylemeyi unuttum. gelinlikçiler çarşısının içinde

buda benim gelinliğim arkadaşlar bu arada ben aranıza bugün katıldım

Eklentiler

• $DSC_0025 copy.jpg
    $DSC_0025 copy.jpg
    89,4 KB · Görüntüleme: 34
  • $DSC_0032 copy.jpg
    $DSC_0032 copy.jpg
    107,3 KB · Görüntüleme: 34
  • $DSC_0079.JPG
    $DSC_0079.JPG
    53,1 KB · Görüntüleme: 57
ayy canlarım yaa allah hepinizi çok çok mutlu etsin ne kadar güzel bişi bunlar yaşanan duygular falanŞeniz uff bana daha ikji sene var içim kıpır kıpır olduuuuu ama burkulduda senağlamadaha çok vaaaaaaaaarrrsenağlamaaaaaaıııııııııııısenağlamasenağlama

Back