E
Ela Lale
Ziyaretçi
- Konu Sahibi yasmine8383
-
Düğünüm mayısta ancak gelinliğimi şimdiden ayarladım hem erkenden karar vermek istedim hemde şimdi sezon öncesi fiyatlar çok uygun. Gelinliğim bol işlemeli ve taşlı gerçekten iyi bir fiyata kiraladığımı düşünüyorum bana göre dikilecek ancak satın almayacağım herşeyi ile birlikte 1000 liraya anlaştık kadıköyden aldım pazarlığınızı fazlasıyla yapın bana 2000 2500 den aşağı bulamazsın dediler ben 1000 liraya buldum.
Hemen neden tepki gösteriliyor anlamadım.Baktım 3 yazınca tepki alacağım ,gittim mesajımı değiştirdim.
''Paranız çoksa da bir sürü aç vatandaşımız var onlara harcayalım ltf'' demenin ne anlamı ,lüzumu var ki?...:1closedeyes:
Kızlar bizim mahallede bi gelinlilci var zaten bitane gelinlikci var neyse geçen yaz bi akrabam için taç sordum gelinliklerede baktım valla sizler 1200-2500 arası bişe yazmışsınız abla 800-900 yapıyorum değişiyo cnm dedi modeline işçiliğine göre dedi
+bu hafta yakın bir akrabam var geline kocelinde 250 ytl gelinlik kiramışlar ama nasıl bişe inanın bilmiyorum eğer düğüne gidersem burda yazarım
Sevgili GLCNN nikahım aşağıdaki takvimdende görüldüğü üzere 16 gün sonra.Beden,boy ve model uyduğu taktirde seve seve yardımcı olurum cnm.Biraz anlatayım gelinliği arka ve ön yaka V şeklinde,göğüs altına kadar güpürlü,göğsün altında bir tarafta bizim için önemli olan taşlı bir kelebek olacak.Göğüsten altı simli tül.Arkasıda kuyruklu,kuyruğun içinden göğüsteki danteller görünecek.Duvakta aynen simli tülden,kenarları güpürlü,rahibe duvağı şeklinde.Umarım birazda olsun gözünde canlanabilmiştir.Sevgilerimle
fatihte güzel gelinlikçiler varmış öyle duydumbirde ümraniyede:))
burda amaç tartışmak değil paylaşımdır. Herkes kendi hesabını biliyo sonuçta. Bizde kendi hesabımıza göre yorum yapıyoruz:)
kızlarrr ben bedavaya almış oldum valla moda evi olan bi arkadasım daha dogrusu musterim vardıı uyguna kapattıkdaha dogrusu bizim burda 250 tl ye bile super gelinlik satan yerler var ve sonucta sadece bi gece giyilcek die ben fazla para vermek istemedim oda gel ben sana maliyetine vercem dedi yani 300 tl ye bitirdik işi kınalıkta 200 500 tl süper oldu herkes gelinlige bayıldı nerden aldıgımı sordu isterseniz profilden bakabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?