Kasımda evleniyorum ve gelinliğe bakıyorum. Ama fiyatlara şok oldum. Gelinliklerde 25000-40000 TL fiyat alıyorum. Gelinlik satın almayı düşünüyorum ama bu fiyatlar normal mi? (İstanbul fevzipaşa)
Kasımda evleniyorum ve gelinliğe bakıyorum. Ama fiyatlara şok oldum. Gelinliklerde 25000-40000 TL fiyat alıyorum. Gelinlik satın almayı düşünüyorum ama bu fiyatlar normal mi? (İstanbul fevzipaşa)
Ben Eskişehir'de şubatta aldim gelinligimi 8000 TL gibi bir fiyata. O zamanlar da en yüksek 15 16 bin görmüştüm ama tabi o günden bu güne ne kadar değişmiştir bilemiyorum.
ayy çok pahalı, ben mart ayında sipariş vermiştim 6,500 e şuan diktirdiğim gelinlik rahat 9-10 bin lira olmuştur. Ama senin söylediklerin gerçekten çok pahalı
2021 Eylül'de evlendim Kadıköy'den 5bine aldım özel dikimdi, hazırlardan değildi yani. Fiyatlar elbet artmıştır onun üstüne ama 25-40 bin biraz şok etti beni