Evet baya iyi almışsınız valla ben bugün oraya da girdim yanlış hatırlamıyorsam en dandik gelinlikler 4 bin. Korkunç resmen.ben aysira marka gelinliğimi kampanyadan gelinlik+dantelli duvak+ayakkabı+kese şeklinde 2500 yada 2800 gibi bir fiyata almıştım. gelinliğin üzerindede isteğime göre baya oynama yapmıştık. (8 ay önce )
Herkese iyi günler dilerim.
Haziranın sonunda evleniyorum bu yüzden gelinlik bakmaya başladım bugün. Kadıköydeki birçok gelinlikçiye girdim çıktım ve şok oldum.
Gelinlik fiyatları nedir böyle yahu? Ben kiralamayı düşünüyordum ama baktım neredeyse satılık fiyatına hepsi alsam daha mantıklı.
İnanın kököz gelinlikler bile 4 binden başlıyor. Sözlüm zaten yüzüğü biraz pahalı bir şey alacak gösterişli takı sevdiğim için bu yüzden gelinlikte tasarruf etmek istiyorum ama fiyatlar çok pahalı geldi bana.
Önerisi olan var mı İstanbul veya Ankarada gelinlik almak için? 2 saatlik bir kıyafete milyarlar dökmek istemiyorum.
Hazır gelinlik al üstüne sadece tadilat yaptır. Ben 4 sene önce olegcassiniden 1000 tl ye gelinlik aldım sadece boyunu kısalttık dügüne bir hafta kala provaya çağırdılar çokta güzel oldu
ÜHerkese iyi günler dilerim.
Haziranın sonunda evleniyorum bu yüzden gelinlik bakmaya başladım bugün. Kadıköydeki birçok gelinlikçiye girdim çıktım ve şok oldum.
Gelinlik fiyatları nedir böyle yahu? Ben kiralamayı düşünüyordum ama baktım neredeyse satılık fiyatına hepsi alsam daha mantıklı.
İnanın kököz gelinlikler bile 4 binden başlıyor. Sözlüm zaten yüzüğü biraz pahalı bir şey alacak gösterişli takı sevdiğim için bu yüzden gelinlikte tasarruf etmek istiyorum ama fiyatlar çok pahalı geldi bana.
Önerisi olan var mı İstanbul veya Ankarada gelinlik almak için? 2 saatlik bir kıyafete milyarlar dökmek istemiyorum.
Açıkçası fiyatlara aldanıp kaliteli sanmayın derim, bazı moda evleri uygun fiyata çok temiz ve kaliteli işler çıkarıyorlar. Ön yargılı olmayıp daha küçük mekanları da keşfetmenizi tavsiye ederim.Herkese iyi günler dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?