Gelinlik fiyatları!

zezella

ay bak tahsin geliyorlar soldan soldan.
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2014
2.905
7.949
158
Herkese iyi günler dilerim.

Haziranın sonunda evleniyorum bu yüzden gelinlik bakmaya başladım bugün. Kadıköydeki birçok gelinlikçiye girdim çıktım ve şok oldum.

Gelinlik fiyatları nedir böyle yahu? Ben kiralamayı düşünüyordum ama baktım neredeyse satılık fiyatına hepsi alsam daha mantıklı.

İnanın kököz gelinlikler bile 4 binden başlıyor. Sözlüm zaten yüzüğü biraz pahalı bir şey alacak gösterişli takı sevdiğim için bu yüzden gelinlikte tasarruf etmek istiyorum ama fiyatlar çok pahalı geldi bana.

Önerisi olan var mı İstanbul veya Ankarada gelinlik almak için? 2 saatlik bir kıyafete milyarlar dökmek istemiyorum.

Fatihtede fiyatlar ayni ama sade bir model daha uygun olabilir
Fatihte caddede tum gelinlikcilere gir

Keşke izmire gidebilme şansınız olsa çok ucuz gelinliker var gerçekten.

Öncelikle size yakışan bir modeli bulun. Sonra o model uzerinden araştırma yapın. Mesela prenses modeller yakışan yakışmayan herkes giyip de ters dönmüş mantar şeklinde gezdiği için gayet pahalı oluyor. Bir de gelinlikte ne kadar işleme, taş, boncuk varsa o denli zevksiz ve arabesk ama bir o kadar da pahalı oluyor. Ben gelinliğimi çok ünlü bir markadan ve çok da ucuza almıştım çünkü hem çok klas hem de sadeydi. Bir de bir yıl öncenin gelinligiydi.

Ben de eski model tercih ederim ama hep 2018 dolu gelinlikçiler maalesef.

Sanırım Ankara'da daha uyguna bulabilirsiniz. Geçen sene tesettür özel dikim gelinlik+kadife kına kaftanı ni ni beraber 2400 e hallettim. Kızılay and çarşısı gelinlikçi dolu

Ben iki sene önce Pendik’ten çok uyguna aldım oraya bakmadıysanız bir bakın bazı dikimevleri uygun oluyor üstüme göre beğendiğim modeli yaptılar

ben aysira marka gelinliğimi kampanyadan gelinlik+dantelli duvak+ayakkabı+kese şeklinde 2500 yada 2800 gibi bir fiyata almıştım. gelinliğin üzerindede isteğime göre baya oynama yapmıştık. (8 ay önce )

Sanırım Ankara'da daha uyguna bulabilirsiniz. Geçen sene tesettür özel dikim gelinlik+kadife kına kaftanı ni ni beraber 2400 e hallettim. Kızılay and çarşısı gelinlikçi dolu
Evet Ankaraya baksam iyi olacak çünkü Bakırköy ve Fatih daha pahalı dediler hep

Ben 7 sene önce fatihten almıştım.Başka yerlere göre çok daha uygundu.Alternatif çoktu ve gelinliğimde içime sinmişti.Satın almıştık.Fiyatı 2000 tl.idi.Kiralıkta 1800.Yani arada hiçbir fark yoktu.Hem gitmişken bindallımı filan herşeyimi de almıştım ordan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…