Keşke izmire gidebilme şansınız olsa çok ucuz gelinliker var gerçekten.Herkese iyi günler dilerim.
Haziranın sonunda evleniyorum bu yüzden gelinlik bakmaya başladım bugün. Kadıköydeki birçok gelinlikçiye girdim çıktım ve şok oldum.
Gelinlik fiyatları nedir böyle yahu? Ben kiralamayı düşünüyordum ama baktım neredeyse satılık fiyatına hepsi alsam daha mantıklı.
İnanın kököz gelinlikler bile 4 binden başlıyor. Sözlüm zaten yüzüğü biraz pahalı bir şey alacak gösterişli takı sevdiğim için bu yüzden gelinlikte tasarruf etmek istiyorum ama fiyatlar çok pahalı geldi bana.
Önerisi olan var mı İstanbul veya Ankarada gelinlik almak için? 2 saatlik bir kıyafete milyarlar dökmek istemiyorum.
Öncelikle size yakışan bir modeli bulun. Sonra o model uzerinden araştırma yapın. Mesela prenses modeller yakışan yakışmayan herkes giyip de ters dönmüş mantar şeklinde gezdiği için gayet pahalı oluyor. Bir de gelinlikte ne kadar işleme, taş, boncuk varsa o denli zevksiz ve arabesk ama bir o kadar da pahalı oluyor. Ben gelinliğimi çok ünlü bir markadan ve çok da ucuza almıştım çünkü hem çok klas hem de sadeydi. Bir de bir yıl öncenin gelinligiydi.Herkese iyi günler dilerim.
Haziranın sonunda evleniyorum bu yüzden gelinlik bakmaya başladım bugün. Kadıköydeki birçok gelinlikçiye girdim çıktım ve şok oldum.
Gelinlik fiyatları nedir böyle yahu? Ben kiralamayı düşünüyordum ama baktım neredeyse satılık fiyatına hepsi alsam daha mantıklı.
İnanın kököz gelinlikler bile 4 binden başlıyor. Sözlüm zaten yüzüğü biraz pahalı bir şey alacak gösterişli takı sevdiğim için bu yüzden gelinlikte tasarruf etmek istiyorum ama fiyatlar çok pahalı geldi bana.
Önerisi olan var mı İstanbul veya Ankarada gelinlik almak için? 2 saatlik bir kıyafete milyarlar dökmek istemiyorum.
Fatih daha pahalı dedi çevremdekiler sürekli. Bir de orada daha çok tesettür gelinlik modelleri varmış sanırım.Fatih e gidin ora da illaki uygun bir gelinlik bulursunuz gönlünüze göre.
İkinci ele de hiç güvenemiyorum defosu falan çıkar şimdiİkinci el alın
Ben de eski model tercih ederim ama hep 2018 dolu gelinlikçiler maalesef.Öncelikle size yakışan bir modeli bulun. Sonra o model uzerinden araştırma yapın. Mesela prenses modeller yakışan yakışmayan herkes giyip de ters dönmüş mantar şeklinde gezdiği için gayet pahalı oluyor. Bir de gelinlikte ne kadar işleme, taş, boncuk varsa o denli zevksiz ve arabesk ama bir o kadar da pahalı oluyor. Ben gelinliğimi çok ünlü bir markadan ve çok da ucuza almıştım çünkü hem çok klas hem de sadeydi. Bir de bir yıl öncenin gelinligiydi.
Ben size özel mesaj yolladim. Bir bakın isterseniz.Ben de eski model tercih ederim ama hep 2018 dolu gelinlikçiler maalesef.
Sanırım Ankara'da daha uyguna bulabilirsiniz. Geçen sene tesettür özel dikim gelinlik+kadife kına kaftanı ni ni beraber 2400 e hallettim. Kızılay and çarşısı gelinlikçi doluHerkese iyi günler dilerim.
Evet Ankaraya baksam iyi olacak çünkü Bakırköy ve Fatih daha pahalı dediler hepSanırım Ankara'da daha uyguna bulabilirsiniz. Geçen sene tesettür özel dikim gelinlik+kadife kına kaftanı ni ni beraber 2400 e hallettim. Kızılay and çarşısı gelinlikçi dolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?