• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinlik Dediğin Böyle Olur

ben de şağşayı gösterişi severim ama asaletle gösteriş,süs arasında ince bir çizgi vardır onu koruyabilmek çok önemli fazla alaturka geldi bana

ALLAH C.C herkese istediğini nasip etsin inşALLAH her şey dilediğinizce olur. zevkler ve renkler tartışılmaz yukardaki yazımı silecektim silemedim yeni üyeyim kusura bakmayın bayanlar:ecrin_bebek:

bazıları çok hoş evet ama bazıları da salona perdelik kumaş gibi duruyor :))

selam arkadalar,ben çok tazeyim daha on dakka oldu aranıza katılalı,şöyle bir baktım gelinliklere ama bakmaz olaydım,evlenmekten soğudum,o gelinlikleri çıkarcam derken balayı uçar yapmayın arkadaşlar...ama neydiii zevk meselesi

20324028.jpg

20324028-1.jpg

bu gelinliğe acil ihtiyaçım var sempatiksalakcinnibeğendim acaba diktirsem yetişirmi CADIARZU

herkesin begenecegi birsey yokdur dunya ustunde zaten..benim ve benim zevkime benzer seyler begenen arkadaslar icin paylastım..

cnm öncelikle emeğine sağlık. ama bana hiç hitap etmeyen gelinlik modelleri bunlar ben daha sade olanları tercih ederim:)

Bazılarının arkası çok uzun ya çarşaf gibi-tatlicadiarzu-
Ayy bi çoğunu beğendim ama..:asigim:

Back