• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinlik Dediğin Böyle Olur

bence abartılı artı çok güzel fizik gerektirir bu gelinlikler yoksa güzel olmaz komik olur yakışmaz bence şahsen benim tarzım değil

20410003.jpg

20410005.jpg

bu zevk meselesi ama ben sunu anlayamıyorum oynamayı engeller diyor herkes gelinlik bu yuzden degisirmi ya zaten kraliyet dugunu yapmıyorus hani boyle 5 metre kuyruk falan degil ama kabarık olması ve biraz kuyruklu olmasıda gelinligi on plana cıkarır en azından benim fikrim bu

kesinlikle katılıyorum. düğünde bir tek gelin olucak. o da sensin. abartı olmasından neden rahatsız olunur anlamam. yani sen gelinsin zaten, abart nolucak?

cok incik boncuk karman corman modeller degil zaten islemeli ama agır olur bana gore gelinlik bakan vay be demeli yoksa duz sade elbisegibi heryerde giyersin

gelinlikler gusel ama bana veya bir baskasına gore size gore degil sizinde zevkiniz baskaymıs demekki

bagzilari gelinlikten cok beyaz gece kiyafetine benziyo ama genel olarak cok guzeller cok begendimm

kuyruklar harika teyzeminde kuyrugu çok uzundu hep koluna sardı taşıdı gelinligini elinize saglık paylaşım için hepside güzel

birkaç tanesi güzel ama o etekler nasıl öyle ya:dilcikar:normal gelinliklerde bile gelinler sürekli eteklerini toplamakla uğraşıyo bi de bunlar olsa artık gelin bütün düğün salonunun kuaförün fotoğrafçının tozunu alır etekleriyle

Back