Gelinlik Modelleri Gelinlik bakmak için........

fatihten nişanlığımı aldım istinyepark Pronovias tan gelinliğimi aldım..Pronovias ispanyol markası ve cok kaliteli..ablam gelinliğini pronoviasın web sitesindeki bir gelinlikten model alarak diktirmişti..fatihi de gitmiş görmüş her gelinlikçisine girip çıkmıs biri olarak kadıköy ün gelinlik çeşidi ve gelinlk modellerinin güzel oldugunu söyleyebilirim yani fatih yerine kadıköyü gezin..ama istinyepark pronoviastan gelinliğinizi alın:))ben cokkkkk mutluyum pronovias gelini olmak en sevdiğim modelinin içinde olmak hayallerimden biriydi ben gercekleştirdim..umarım herkes hayalindeki gelinliğe sahip olur..:)bu arada gelinlik modelimin adı Deusto..

hayırlı olsun canım..
kadıköye gitmedim ama...fatihe gittim hiç begenmedim..alsanaalsanasmile

kesinlikle kadıköy. Fatihteki modeller basit kalıyor. ben fatih ve kadıköye baktım ama bakırköyü bilmiyorum. Nişantaşında zaten çok fazla gelinlikçi yok onlarda kira parasını gelinliğe yansıtıyorlar.Pronovias evet çok kaliteli ama heryerde aynı gelinliği giymiş gelinleri görmekten sıkıldım ben kendi adıma. Kadıköydeki Lady Gelinlik harika. hem sahibi çok tatlı hem de gelinlikleri mükemmel.Ayrıca kullandığı malzemelerde çok kaliteli

kadıköye gideceğim ben de izmitten

Hazır gelinlik mi alacaksın tatlım???
Eğer diktireceksen hiç ama hiç kadıköye falan gitme İzmitte nazenin modaevini tek geçerim... Kumaş seçimi ve dikiş işçiliği mükemmel... Sahibi stilist bir bayan adı pınar hatta yükseklisans yapıyordu moda ile ilgili ben 2 yıl önce orada diktirdim. Rüya gibi bir gelinliğim oldu....

Bu arada hazır gelinlik alacaksanız bakırköy ve kadıköyü tavsiye ederim, fatihteki gelinlikçiler çok sıradan ve kalitesiz..
Ama diktirecekseniz Fatihi dikş kalitesi profesyonellik olarak tek geçerim özellikle zülfiye akdemir ve nüans modaevi...

Ben fatihte şahin moda, nüans moda ve neslihan platini beğenmiştim ama şahin moda ve nüans moda da ilgi sıfır insan biraz ilgilenilsin istiyor bu özel birşey sonuşta herhangi bir elbise almıyoruz. Neslihan platin iyiydi oda zaten nişantaşından oraya gelme tarzı fatihe göre farklı. Ama daha önce yazdığım gibi Kadıköy Lady Moda evini tek geçerim.

fatihte ilgi sıfırvereliniortak
aynennnnn

ben aldım zatende...provam olucak...:hulya:

tek geçtigim yer ise.....
üsküdar

:hooray:ayşe firidin:hooray:

sadece gelinlikler degil..
ayşe hanımın güler yüzü...misafirperverliğide çok güseldi...

agustosdamı ne zaman...
siparişler şimdiden verliyor canım.
ekim siparişerlini bile alıyorlar...
yaz sezonu biraz daha yogun oluyor ona göre

tabiki canım benim düğün 5 haziran
ben siparişimi şubatta verdim...

aklında model varmı?

her gelinliğige bolera dikerler canım..
sen istedigini begen ..eteklerine gelinliğinin modeline göre bolarını dikerler o kolay iş...
ama hiç tavsiye etmem..
fikrimce sevmiyorum boleralı..
dantelli kendinden kollu olsa daha iyi olur bence..

kilolu isen düşük bel olmaması gerek bunu biliyorm..
ayrıca zaten senin fizigine uyanı..
sac ,ten rengine uyanı söylüyorlar..
herkes söylemez belki ama ayşe hanım söylüyor.canımyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…