• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinlik bakmak için........

super87

Guru
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2009
14.267
9
408
İstanbul' da en güzel gelinlik şu semtedir dediginiz?
Hemen git ordan al dediğiniz...kaydirigubbakcemile4
Gelinlik bu semten alınır kardeşim dediğiniz....:oklava:
Semtler nelerdir? hangi semte gidilmesi gerekir daha çok.....:dance:
Evlenenler evleneceklere yardımcı olur mu? bilmiyorumkismile
Alanlar almayanlara bir baksın bu topige yazsın herkes!......:1rolleyes:
Teşekkürler şimdiden herkese..a.s.opuyorumnanaktan

vermek istediğin paraya göre değişir
nişantaşı- bağdat caddesinde yabancı firmaları pronovias tarzı ve ünlü terzileri bulabilirsin
kadıköy , bakırköy , fatih , pendik ve ümraniyede de daha uygun fiyatlıları bulabilirsin
anadolu yakası icin konusayım kadıköy pendikten daha pahalıdır ümraniyede kadıköye göre daha uygun yerler bulunabiliyordu ama tam bilemiyorum fiyatlarını şimdi

güzelim anadolu yakasında oturuyo olabilirsin belki ama avrupa yakasına eminönüne fatihe mahmudpaşa ya bir git çok değişik pahalısından hesaplısna her model var

fatihi kaç kez tavaf ettiğimi ben bile bilmiyorum
ama sonunda bakırköyde buldum aradığım gelinliği

vermek istediğin paraya göre değişir
nişantaşı- bağdat caddesinde yabancı firmaları pronovias tarzı ve ünlü terzileri bulabilirsin
kadıköy , bakırköy , fatih , pendik ve ümraniyede de daha uygun fiyatlıları bulabilirsin
anadolu yakası icin konusayım kadıköy pendikten daha pahalıdır ümraniyede kadıköye göre daha uygun yerler bulunabiliyordu ama tam bilemiyorum fiyatlarını şimdi

nişantaşı acayip pahalı... :olmaz:çok sosyetik....
bakırköy biraz uçuk...sanki nişanlık aldım ordan....
teşekkürler yorumun için canım çok sagol..bakalım

en çok hangi semti yazacak bayanlar...

güzelim anadolu yakasında oturuyo olabilirsin belki ama avrupa yakasına eminönüne fatihe mahmudpaşa ya bir git çok değişik pahalısından hesaplısna her model var

ben avrupa yakasındayım ama ben tek taraf belirtmedim ki farketmez benim için heryere giderim ben siz söyleyin fikrinizi yeter bana...:1hug:anadolu avrupa farketmez...

mahmutpaşa da çok güzel gelinlikler var ve fiyatlar her keseye uygun. kürkçü hanın içindeki gelinlikçilerden birine diktirmiştim ben gelinliğimi

ben kadiköydeki gelinlikcikleri tek gecerim.. sahane gelinlikler var.. fiyatlari orta derece bence...

fatihi kimseye tavsiye etmiyorum ben gittim baktım ..pek amışamı bişey yok ve o çarşıda ilgi sıfır...

Back