• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı gelinlik ayakkabısında önü açıkmı yoksa kapalımı tercihiniz???

1zydbeq.jpg
volooo.jpg

nikah icin aldigim ayakkabi...hihoyyyt Nasipse gelinligime uyarsa onda da giymeyi planliyorum kizlar..

güzelmiş ama giy bencede

kızlar sizin boylar sınır galiba hep topuklu göstermişsiniz benim boyum uzun topuklu giymek isterim ama giyemem bu canımı sıkıyoooooo

hah başardım zemuszemus ben bunu aldım çünkü bizim aramızda 5 cm var topuz filan derken ayakkabım mecbur topuksuz olmalıydı bunun içinede süperince burnu dikişsiz tabanı kaymaması için silikonla desteklenmiş bi çorap aldım sanki çorap yokmuş gibi oluyor

bayanlar yeni evlendim ayakkabım düğünde kapalıydı kına da açıktı.
kesinlikle önü açık ayakkabı tavsiye etmiyorum ...

düğünde o kdr rahattım ki. ayakkabı sabahın nurundan gece 2 ye kdr ayağımdaydı ama çok rahattım.
önü kapalı ayakkabı tavsiye ediyorum düğünde ...

Önü açık ayakkabılar için özellikle açık ayakkabıklar için kaydırmaz silikon tabanlıklar var. Onlardan edinirseniz çok rahat oluyor.

nikahimda ucu acik giydim kac saat ama sıkıntı yasamadim cok sukur..ayni ayakkabiyi dugunde de giyicem nasipse..

Acik kapali farketmez
Budur dedigim ayakkabiyi alirim diye düsünüyorum..

benim gelinlik ayakkabımında burnu açık canım ama 2 parmak görünüyo vede çok şık duruyo :) sen hangisinde rahat edebilirsen onu al. sonuçta koskoca bir gün ayakta durucaz.:1::1::1:

Ben kapalı beğeniyorum.

Ama bazen açık da çok güzel ayakkabılar oluyor.

Ayakkabının modeline bakıp, deneyip karar verilmeli bu konuda.

önden sadece 1-2 parmağı gösteren öpücük burun bence en iyisi.
çorap meselesine gelince parmak arası giyilen, burunsuz çoraplar çıktı onlar kullanılabilir. ya da dikişsiz olanlar.

Nişanlımla aramda 19 cm boy farkı olmasaydı sanırım babet giymeyi tercih ederdim nişanımda gizli platform yüksek toğuklu bir ayakkabı aldım nişanın yarısında ayağımdan çıkartmak durumunda kaldım o kadar yüksek toğuğa alışkın değilim önü açık ayakkabıdada ayaklarım terliyor ve öne doğru fırlyor çok rahat bulmuyorum sonuçta sabahtan akşama kadar ayağımda olacak ben muhtemelen 6-7cm topuklu önü kapalı sade bir ayakkabı alacam sonuçta zaten gelinlik altında gözükmeyecekler şaşaalı süslü püslü bir ayakkabı almam başka zamanda düğün ayakkabısının giyileceğini sanmıyorum zaten :36:

Ben kendim için kapalı alıcam söz ayakkabımı da öyle almıştım açık ayakkabı sevmiyorum parmklarm gözükmesin .D

Ayakların kaymaması için watsons da silikonlar satılıyor ondan alabilirsiniz,ucunu açık düşünüorsanız pentide parmak arası ucu açık çoraplar mevcut.
bence kesinlikle ucu ve arkası açık alınmalı,yaz geliniyiz sonuçta ferah ferah:) UCU AÇIK,ARKASI KOPÇALI , PLATFORM:)İLERLEYEN DAKİKALARDA PULLU CONVERSE E GEÇİŞ:)

Back