Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne acik ne kapali olsun peep toe olsun aklinialirimsmile önü azcik acik olanlardan yani
bu ayakkabının önünde 2 tane yuvarlak var (simit gibi ortası boş) kenarları taşlı öyle bir ayakkabı giydim nasıl sizce 90 tl fiyatı çok değilmi ya bir gecelik için???
bu ne yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar ben açık aldım hem de gümüş renk taşlı. daha sonra da giyerim diye. ve benim ayaklarımı çok kötü yapıyor kapalı ayakkabı açıkta çok rahat ediyorum o yüzden açık aldım. bi de 10cm. ama keşke 13cm alsaydım diye üzülüyorum şimdi çünkü boy farkımız 23cm
ben kapalı ayakkabı giymiştim bence gelinlyin altına kapalı ayakkabı çok daha şık ve asil duruyo
Fikir olsun diye ekliyorum arkadasim cok rahat böle bisey almani tavsiye ederim
iste benim Gelinlik Ayakkabimim Deichmanndan aldim 20 Euroya :))
Bunlarda Deichmanndan bi bakin derim :))
benimkisi 129 TL lik olanın aynısıydı tek fark benimkinin arkası da kapalıydı
bu çok şıkmış gerçekten çok tşkler bana bugün dedilerkli ayakkabının altına dikkat et siyah olmasın güzel durmuyor beyaz olsun dedi arkadaşlar. ama altı beyaz ayakkabı varmı benmi dikkat etmedim bilmiyorum bunun altı ne renk altı görünüyormu ayakkabının merak ettimbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
cnm benim bunun altii acik krem renginde siyah felan degil cokta rahat egerki yakininda Deichmann varsa 40ytl felan oluyor sanirsam Türkiyede.Kesinlikle burda gözüktügünden dah agüzel üst kumasi Satinden parlak vede cok rahat topuklari olmasina ragmen.kaydirigubbakcemile2
40 tl miii off ya sorduğum ayakkabılar hep 90 - 100 tl çok para ya sürekli giyecek olsam veririm ama bir gecelik vermek istemiyorum Deichmann diye bir yer bilmiyorum canım varsa da ben hiç duymadım bilmiyorumkismile altı beyaz bulamazsam istediğim gibi altı siyah olsa kötümü olur bilmiyorumkismile