Gelinlik Ayakkabısı gelinlik ayakkabısında önü açıkmı yoksa kapalımı tercihiniz???

azıcık önü açık olanlardan olsun ama mutlaka çorap giyilmeli yoksa ayağa vuruyo

Kapalı çok şık duruyo ve rahatlık açısından da daha iyi ayakların tyerleyip öne gitmesi gibi bi risk olmaz

gelinliğin altına ya beyaz ya da lame giyiliyor ve bu iki rengide kapalı ayakkabıda hiç sevmiyorum. sanırım daha sonrada kullanabilmek için açık ve lame alırım.

bence önü açık olsun canım daha şık duruo ama böle önü platformlu olsunki ayağın daha rahat etsin :)

ben önü kapalı arkası açık bir ayakkabı giymiştim, halihazırda boyum eşime yakın olduğu için alçak topukluydu ve de çok rahattıbayanssulusmile

bnmde düğünüm temmuzda olduğu için fazla kapalı olmaz diye düşünüyorum düz taban giyicem hem çok rahat hemde boydan dolayı a.s düz tabanda fazla model göremedim gerçi buldum bikaç tanede onlarda sandalet tarzıydı biraz arkadaşlarım tatilemi gidiyorsun doğru düzgün bişey al diyip vazgeçirdiler :çok üzgünüm: sizce nasıl bişey almalıyım

canım ben kapalı aldım önü arkası hatta şimdi koydum konu açtım bakabilirsin ten rengi çorap giyicem çorapsız giymek lazım o sandalet tarzı şeyleri hemde daha sonradan da gidersin o sandaletleri yinede senin tercihin canım

canım düğün yaz olacaksa eğer bence açık ayakabı al. o gün ayakabıyı ilk giyeceğin için vurma riski olmaz ve uzun süre ayaklarında olavağı için parmakların acımaz ve rahat rahat göbecikler atarsın ben şahsen açık ayakabı alacağım düğünüm yazın olacak.çok şık ayakabılar var mutlaka beğeneceğin model bulursun canım .mutluluklar dilerim canımmhihoyyyt

canım ben aldım ayakkabımı bak istersen sayfadanyerimseniben

Benim de nikahım temmuzda. Önü kapalı, bilekten bağlamalı ve hafif topuklu almayı düşünüyorum. boshayallersmile

Önü az açık olan modelleri seviyorum ben öylede giydim. Çorap konusunu dert etme derim çünkü hiç dikişsiz çoraplar var pentiye bir uğra derim hem ayağında yok gibi duruyor hemde süper gösteriyor bacakları hoş bacakların gözükmeyecek ama olsun ben şortlarımın içine giyiyorum kimse anlamıyor çorap olduğunu altınada açık topuklu ayakkabı giyiyorum. Sende önü açık ayakkabı alıp dediğim gibi dikişsiz çorap kullanabilirsin. Ben gelinlikte önü kapalı sevmiyorum.

canım ben açık aradım durdum yani açık dediğim önü minicik açık tek parmaklık açıklık ama bulamadım hiçbiryerde samsunda aradım ben fiyatta önemli değildi yeterki bulayım ama yok önü açık bulduklarımın 2 parmak 2buçuk parmak açık ama onlar da ne bileyim parmaklar ortada hoş gelmediler gözüme bir türlü içim ısınmamıştı sonra bugün aldım ayakkabımı tamamen kapalı çok parlak olmayan bir rugan 9 cmlik bir topuğu var benim çok hoşuma gittiler ve en önemlisi çok rahat bilmiyorum sen vereceksin bu kararı ben hem rahatlık hem şıklık aradım

nikah icin aldigim ayakkabi...hihoyyyt Nasipse gelinligime uyarsa onda da giymeyi planliyorum kizlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…