Gelinlik Ayakkabısı gelinlik ayakkabısında önü açıkmı yoksa kapalımı tercihiniz???

bence önü açık al çok daha şeker oluyor çorap giysen bile önü dikişsizlerden alırsın rahat rahat giyersin

bu ayakkabının önünde 2 tane yuvarlak var (simit gibi ortası boş) kenarları taşlı öyle bir ayakkabı giydim nasıl sizce 90 tl fiyatı çok değilmi ya bir gecelik için???

Son düzenleyen: Moderatör:
bu ayakkabının önünde 2 tane yuvarlak var (simit gibi ortası boş) kenarları taşlı öyle bir ayakkabı giydim nasıl sizce 90 tl fiyatı çok değilmi ya bir gecelik için???

bu ne yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar ben açık aldım hem de gümüş renk taşlı. daha sonra da giyerim diye. ve benim ayaklarımı çok kötü yapıyor kapalı ayakkabı açıkta çok rahat ediyorum o yüzden açık aldım. bi de 10cm. ama keşke 13cm alsaydım diye üzülüyorum şimdi çünkü boy farkımız 23cm

boy fakı bayağı varmış bizde fazla yok yani 4-5 cm.lik ayakkabı ile oluyoruz olsun ama kapatırsın boy farkını

ben kapalı ayakkabı giymiştim bence gelinlyin altına kapalı ayakkabı çok daha şık ve asil duruyo

bende hafif önü açık alıcam kısmetse topuğuda 13 cm boy farkı varda

Fikir olsun diye ekliyorum arkadasim cok rahat böle bisey almani tavsiye ederim
iste benim Gelinlik Ayakkabimim Deichmanndan aldim 20 Euroya :))

Fikir olsun diye ekliyorum arkadasim cok rahat böle bisey almani tavsiye ederim
iste benim Gelinlik Ayakkabimim Deichmanndan aldim 20 Euroya :))

bu çok şıkmış gerçekten çok tşkler bana bugün dedilerkli ayakkabının altına dikkat et siyah olmasın güzel durmuyor beyaz olsun dedi arkadaşlar. ama altı beyaz ayakkabı varmı benmi dikkat etmedim bilmiyorum bunun altı ne renk altı görünüyormu ayakkabının merak ettimbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

cnm benim bunun altii acik krem renginde siyah felan degil cokta rahat egerki yakininda Deichmann varsa 40ytl felan oluyor sanirsam Türkiyede.Kesinlikle burda gözüktügünden dah agüzel üst kumasi Satinden parlak vede cok rahat topuklari olmasina ragmen.kaydirigubbakcemile2

40 tl miii off ya sorduğum ayakkabılar hep 90 - 100 tl çok para ya sürekli giyecek olsam veririm ama bir gecelik vermek istemiyorum Deichmann diye bir yer bilmiyorum canım varsa da ben hiç duymadım bilmiyorumkismile altı beyaz bulamazsam istediğim gibi altı siyah olsa kötümü olur bilmiyorumkismile

cnm benim baktığım hemen hemen her yerde altı açık renkti

deichmann alman markası türkiyede genelde alışverişmerkezlerinde var bursada bile yok şuan belki bulunduğun yerde de olmayabilir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…