Gelinlik Ayakkabısı gelinlik ayakkabısında önü açıkmı yoksa kapalımı tercihiniz???

baypipo

annesinin birtanesi
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
946
0
96
Samsun
gelinlik ayakkabısında önü açıkmı yoksa kapalımı almalıyım kararsız kaldım gelinlik diktirdiğim yer kapalı al daha şık duruyor dedi lütfen kullananlar önerilerini yazarlarsa çok sevinirim topuklu zaten giyemiyorum az topuğu olması lazım
şimdiden yazan herkese çok teşekkür ediyorum

Yani çorap giyeceğin için en iyisi kapalı olması sanırım.

Gerçi çorap giymeyeceğim dersen önü açıklar daha şık bayanssulusmile

Benim ayakkabımdan bahsedeyim sana ne kapalı ne açık..Ucundan 1-2 parmağım görünüyor sadece..Topuğuda çok yok..Hoş duruyor..Resim ekleyim istersen..

Benim de bahsettiğim öyle öpücük burunlu ayakkabılar bir de dantelli modası başladı

Bulursan çok hoş olur.

ay canım bence de kapalı al. çünkü çorap falan giyersin. vurursa falan açık ayakkabıyla çaresiz kalırsın ya...

Bu benim ayakkabım..Belki fikir verir diye resimlerini ekliyorum..

Eklentiler

• $DSC04917.jpg
    9,7 KB · Görüntüleme: 93
  • $DSC04918.jpg
    9,7 KB · Görüntüleme: 90
  • $DSC04919.jpg
    8,5 KB · Görüntüleme: 102
  • $DSC04920.jpg
    8,1 KB · Görüntüleme: 80
Son düzenleme:
bence açıklar daha şık duruyor topuklu alsan keşke az topuklular daha gündelik duruyo

hayatım burada bazen arkadaşlar gelinlik ayakkabım nasıl duruyor diye soruyorlar eğer ki açıksa ben açıkça açık ayakkabı tercih edilmemesi gerektiğini yazıyorum çünkü çorap giyinceki giymeden bence olmaz çorabın dikişi görününce çok çirkin oluyor kaldı ki açık ayakkabı içine çorap olmaz çok komik oluyor.kapalı daha zarif daha şık duruyor.açık ayakkabı bayağı duruyor.

walla cnm benim bende bugun aldım ayakkabımı. çok yüksek topuklu değil.önü 1 2 cm.açık.resim ekleyemiyorum.theeloftheblacks arkadaşımın ayakkabısının topuk ve burun kısımları aynı fark sadece yanlarda kapalı.fikrin olsun tatlımmopuyorumnanaktan

Dikişi görünmeyen çoraplarda var..ılla açık alıcam diyorsa..Zaten gelinliğin altında pek belli olmuyor ama..Kapalı ayakkabılar bencede daha güzel duruyor..

theeloftheblacks'ın ayakkabıları gibiydi benimkilerde
ama yanları da kapalı
bence ucu hafif açık çok şık duruyor

çok yüksek topuklu bende istemiyorum giyemiyorum çünkü ama az topukluda hiç bulamadım ki yaaaaa

benimkisi 129 TL lik olanın aynısıydı tek fark benimkinin arkası da kapalıydı

Yani çorap giyeceğin için en iyisi kapalı olması sanırım.

Gerçi çorap giymeyeceğim dersen önü açıklar daha şık bayanssulusmile

açık ayakkabıda terleyince ayaktan kayıyor aşağı doğru ayak.
çorap mecbur giyicem çorap giyincede kapalı almak gerekiyor.CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…