• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı Gelinlik ayakkabılarınızın resimlerini ekleyelim.;)

s6000554small.jpg

s6000553small.jpg

benim gelinliğim kırık beyazdı
ayakkabılarımda öyle
ama biraz eskittim
çünkü başka düğünlerde de kırık beyaz elbise ile giydim
eski meski koydum işte :)))

bende insallah dügünüm olursa babet giycem.. :) topuklu ayakkabi güzel olurdu ama dügünde hopliyim ziplicam icin babet daha rahat diye düsünüyorum..
bide benim boyum 1.63 askiminda 1.74 oyüzden topuklu giyince boyumuzn ayni uzunlukta görünmesini istemiom.. erkek daha uzun görünmeli bence :)

aynı bizim boylarımızda böyle canım valla bende converse giymek isterdim ama boyum 175 eşiminde 180 olsaydı ama bütün düğün boyunca sevgilimle oynamıycağmız için arkadaşlarımda en az 15 cm topuk giyice için aralarında pigme gibi kalmak istemiyorum :dilcikar:

hepinizin papuçları çok hoş benim ki az topukluydu gelinliğin altına heptende düz aykkabi giymek güzel olmuyo, gelinliği kaldırıyo topuklu ayakkabı daha bi hoş oluyo benim fikrim böyle kıslarr

kızlar öyle bir ayakkabı buldumki topukları şeffaf bildiğin cam gibi duruyor bu arada benim düğünmüne 15 gün kaldııı

evet ya topuklu ayakkabı giyemeyenler ne yapsın :) mesela ben hiç alışık değilim eğer düğünüm olursa nasıl giyecem ayağımı takılıp düşmessem iyiym :)

ben takı merasiminde zor ayakta durdum ayaklarımın ağrısından neredeyse 2 kere arkaya doğru düşüyordum son anda eşim yakaladı kolumdan. Gelin odasına gider gitmez beyaz converse lerimi geçirdim ayağıma tabi piste çıkıpta halay çekmeye başlayınca gelinliği fazla kaldırmışım kameraman ayaklartımı zumlamıştı:) bi baktım bütün düğün salonu bana bakıyor 2 tane koca ekranda benim ayaklarım 2 sene olmasına rağmen hala beni görenler converse li gelin diyolar:)))delikafadulden

Son düzenleme:
Back