• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı Gelinlik ayakkabılarınızın resimlerini ekleyelim.;)

57e1e646d163.jpg

369e3e9afdf9.jpg

bu da benim ayakkabim 12 haziran giyecegim insallah:nazar:

canım senin ayakkabında güzel hemde modern daha sonrada giyebilirsin bende senin gibi aldım, evlendikten sonra giyerim dedim ve bu yaz dar paça kot ve dar beyaz bir gömlekle giyceğim...

leylacim ayakkabin gercekten süper görünüyor ama saatlerde nasil dikilcen onda :)

ben dügünümde oynayip ziplamak istiyorum onun icin biraz kalin topuklu cokta yüksek olmayan birsey istiyorum bakalim ozaman insallah bulurum öyle kafama göre birsey

ama seninkinin modeli kesinlikle harika

leylacim ayakkabin gercekten süper görünüyor ama saatlerde nasil dikilcen onda :)

ben dügünümde oynayip ziplamak istiyorum onun icin biraz kalin topuklu cokta yüksek olmayan birsey istiyorum bakalim ozaman insallah bulurum öyle kafama göre birsey

ama seninkinin modeli kesinlikle harika

cok tesekkur ederim a.s.
niye dikileyim ki canim?6 saat icerisinde danslar ve nikah icin ayakta olucam:dance:...o da cok fazla surmez.sositosositoeger taki merasiminden bahsediyorsan bizim ole adetimiz yok ki..taki takilmaz bizde canim :))))) :utangac:

cok tesekkur ederim a.s.
niye dikileyim ki canim?6 saat icerisinde danslar ve nikah icin ayakta olucam:dance:...o da cok fazla surmez.sositosositoeger taki merasiminden bahsediyorsan bizim ole adetimiz yok ki..taki takilmaz bizde canim :))))) :utangac:

bizde aksam 5de basliyor burda salon dügünü gece 12ye kadar bol bol her yöreden oyun oynuyoruz aradada taki merasimi. alamanya dügünleri biraz farkli oluyor o bakimdan düsünmüstüm

özeniyorum böyle ayakkabilari giyebilenlere ben herhal ayagimi burkarim :utangac:

bizde aksam 5de basliyor burda salon dügünü gece 12ye kadar bol bol her yöreden oyun oynuyoruz aradada taki merasimi. alamanya dügünleri biraz farkli oluyor o bakimdan düsünmüstüm

özeniyorum böyle ayakkabilari giyebilenlere ben herhal ayagimi burkarim :utangac:

burda aksam 6da basliyor,ama damatla gelin en sonda iceri girdikleri icin neredeyse 7-7bucugu buluyor bazen.dugun gece 12ye kadar surer...ayni neredeyse

Bende kısmetse 24 mayıs'ta giyeceğim,12 cm topuk var umarım rahat edebilirim...ama rahat olsun diye platformlu tercih ettim bi şekilde yüksek olacaktı çünkü

Bende kısmetse 24 mayıs'ta giyeceğim,12 cm topuk var umarım rahat edebilirim...ama rahat olsun diye platformlu tercih ettim bi şekilde yüksek olacaktı çünkü

oncelikle hayirli olsun canim bence ayakkabin cok rahat.platform alttan kaldirir ama 12 sm gibi durmuyor topugu.eziyet etmez gibime geliyor:) insallah hersey dugununde yolunda gider ve istedigin gibi olur.mutluluklaaaaaar.a.s.

oncelikle hayirli olsun canim bence ayakkabin cok rahat.platform alttan kaldirir ama 12 sm gibi durmuyor topugu.eziyet etmez gibime geliyor:) insallah hersey dugununde yolunda gider ve istedigin gibi olur.mutluluklaaaaaar.a.s.

canım çok güselmiş ayakkabıların..seçimin çok güselmiş..

Teşekkür ederim arkadaşlar,beğendiğinize sevindim,aldığımız ayakkabıcı öle söyledi,bende herkese mutluluklar dilerim...a.s.

güle güle giy canım.ayakkabın çok şık ve çok güzel.ama yüksek topuklu rahat edebilirmisin:uhm:benim belim çok ağrımıştı.ama gerçei alışmayada bağlı ben önceden pek topuklu giymiyordum ondan olmuş olabilir.allah mutlu mesut etsin canım,bir yastıkta kocayın işallah..:Saruboceq: kaydirigubbakcemile3

canım iyi günlerde giy çok şık bendede bunun aynısının siyahı var sözümde giymek için almıştım benimkinin markası NİNE WEST seninkinin nedir acaba??

Back