Gelinlik Ayakkabısı Gelinlik ayakkabılarınızın resimlerini ekleyelim.;)

...........................

Düğünümde babet yada yine aynı tarz ve topukta ayakkabı giymeyi düşünüyorum topuklu giyemiyorumda :icecream:

Son düzenleme:
nilt gaf ve minik anniş. ayakkabılarınıza bittim. Keşek topuklu taşıyabilsem ama nerde nasıl giyeceğim bunları

Teşekkür ederim gaf. Günlük hayatta ben de topuklu ayakkabı giydiğimi hatırlamıyorum ama nişanda özenmiştim. Gecenin sonundaki ayak ağrılarını saymazsak benim gibi topuklu giymeyen birine göre gayet rahat taşıyabildim. Sen de dene bence

bol bol oyanmayı düşünüyorum topuklu benim için ideal gözükmüyo yerimseniben

Son düzenleme:
eklemeyi pek bilmiyorum ama umarım becerebilirim........

bunlarda benim 2 sene önceki gelinlik ayakkabılarım
bakalım beğenecekmisiniz..........

ayyy benım gelınlık ayakkabılarımın aynısııııııı.bukadar olur yaaa.ama tasının bırı düştüüüü aynısından bulamadım.özel gecelerde de kullanıyorum ıyıkı almısım :)

Henüz gelinlik ayakkabılarım yok ama bunlar da benim nişan ayakkabılarım:)

nişan ayakkabılarım..

gelinlik ayakkabılarım..a.s.

Eki Görüntüle 10305 buda benim düğün ayakabılarım.......:sm_cool:

arkadşalr hepinizde çok şanslısınız en güzel ayakkabıları seçmişsiniz.iyi günlerde kullanın..

Merhaba Kısslarr,

Bunlarda benim nişan ayakkabılarım :)

Eklentiler

• $Nisan Ayakkabilarim.jpg
    96,7 KB · Görüntüleme: 56
  • $Nişan ayakkabılarım.jpg
    95,4 KB · Görüntüleme: 74
Son düzenleme:
Merhaba Kısslarr,

Eğer eklemeyi becerebilmişsem bunlar da benim nişan ayakkabılarım yerimseniben Yaza da düğün ayallabılarımı paylaşırım sizlerle inşaallah yerimseniben

allah daha güzellerini giymeyi nasip etsin.çok güzelmiş ayakkabıların.şimdiki gelinler çok şanslı ya..

henüz evli değilim şimdilik nişan ayakkabılarımı ekleyeyim dedim yerimseniben

Son düzenleme:
henüz evli değilim şimdilik nişan ayakkabılarımı ekleyeyim dedim yerimseniben

canım nişan ayakkabıların çok şık allahım düğün ayakakabılarını da giymek ve bizlere göstermek nasip etsina.s

arkaaşlar hepinizin ayakkabıları çok güzel sağlıkla giyin inşallah....

teşekkürler a.s.
amiiinn kocaman amiin :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…