• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı Gelinlik ayakkabılarınızın resimlerini ekleyelim.;)

henüz evli değilim :utangac: şimdilik nişan ayakkabılarımı ekleyeyim dedim yerimseniben

resim0231.jpg

meltemcimmm çok güselmiş yaaa çok şıkk:lepi: inşş bana da nasip olur..

ah bi resim eklemeyi bilsem kizlar cok sik ayakkabilariniz en kisa surede eklemeyi ogrenip bende ekliycem

Son düzenleme:
Öncelikle konuyu ekleyen arkadaşa çok teşekkürler. Güzel fikirler edindim.

Fotoğraf ekleyen arkadaşlarda emekleri için çok teşekkürler. Hepinizin ayakkabıları çok çok güzel. Allah herkese mutlu mutlu giymeyi nasip etsin.

bunlar düğün ayakkabım
QUOTE]

ışılcım seninde düğün ve kına ayakkabın çok şıklar normaldede giyebilirsin...

saolasın canımmkaydirigubbakcemile5beğendiğine sevindim...
aslında gelinliğim beyazdı ama etekleri çok uzun olduğu için ayakkabım görünmüyordu bende özellikle bu renk seçtim sonradan giyebilmek için beyaz ayakkabı çok kullanmıyorum çünkü...

saolasın canımmkaydirigubbakcemile5beğendiğine sevindim...
aslında gelinliğim beyazdı ama etekleri çok uzun olduğu için ayakkabım görünmüyordu bende özellikle bu renk seçtim sonradan giyebilmek için beyaz ayakkabı çok kullanmıyorum çünkü...

zaten önemli olan abiye ayakkabı herzaman giyilmez ama daha sonrada kullanılabilinecek bir ayakkabı almak daha iyi olur bende paylaştım ama kaçıncı sayfaydı bilmiyorum...

Bunlar da benim ayakkabılarım..Evleirken o kadar zor bulmuştum ki bunları. Boyum zaten uzun topuğu yüksek olmasın istedim.Bi de mayısta evlenmiştim, daha gelinlik için ayakkabı sezonu açılmamış...Bi ayakkabı almak için gezmediğim ayakkabıcı kalmamıştı...
3064059.jpg
[/URL][/IMG]

Öncelikle konuyu ekleyen arkadaşa çok teşekkürler. Güzel fikirler edindim.

Fotoğraf ekleyen arkadaşlarda emekleri için çok teşekkürler. Hepinizin ayakkabıları çok çok güzel. Allah herkese mutlu mutlu giymeyi nasip etsin.

:utangac::utangac::utangac:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım ben teşekür ederim.amacım bekar arkadaşların fikir edinmesiydi.eğer işe yaradıysa ne mutlu bana..

Back