- 7 Şubat 2008
- 2.049
- 1
- 116
- 39
- Konu Sahibi yabangulumZ
-
bu da benim ayakkabim 12 haziran giyecegim insallah
canım senin ayakkabında güzel hemde modern daha sonrada giyebilirsin bende senin gibi aldım, evlendikten sonra giyerim dedim ve bu yaz dar paça kot ve dar beyaz bir gömlekle giyceğim...
leylacim ayakkabin gercekten süper görünüyor ama saatlerde nasil dikilcen onda :)
ben dügünümde oynayip ziplamak istiyorum onun icin biraz kalin topuklu cokta yüksek olmayan birsey istiyorum bakalim ozaman insallah bulurum öyle kafama göre birsey
ama seninkinin modeli kesinlikle harika
cok tesekkur ederim a.s.
niye dikileyim ki canim?6 saat icerisinde danslar ve nikah icin ayakta olucam:dance:...o da cok fazla surmez.sositosositoeger taki merasiminden bahsediyorsan bizim ole adetimiz yok ki..taki takilmaz bizde canim :)))))
bizde aksam 5de basliyor burda salon dügünü gece 12ye kadar bol bol her yöreden oyun oynuyoruz aradada taki merasimi. alamanya dügünleri biraz farkli oluyor o bakimdan düsünmüstüm
özeniyorum böyle ayakkabilari giyebilenlere ben herhal ayagimi burkarim
oncelikle hayirli olsun canim bence ayakkabin cok rahat.platform alttan kaldirir ama 12 sm gibi durmuyor topugu.eziyet etmez gibime geliyor:) insallah hersey dugununde yolunda gider ve istedigin gibi olur.mutluluklaaaaaar.a.s.
canım çok güselmiş ayakkabıların..seçimin çok güselmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?