Ben düğünümde bembeyaz converse giymiştim eşimde siyah giymişti, çok güzel olmuştua.s.
Arkadaşlar uzun zamandır kafamı tırmalayan bi soru ben düğünde ne giycem? nişanlım benden 3 cm uzun normal hayatta bi sorun yok zaten topukluyu sevmeyen biriyim converse,babet ve spor ayakkabıyla günlük gezintimi bitiriyorum ama düğünde ne yapacağımı bilmiyorum benim 1.72 boyum nişanlım ise 1.75 kır düğünü falan yapacak olsaydım bu kadar düşünmeyecektim ama salon düğünü yapacağız ve pırıltılı bir gelinlik düşünüyorum onun altına nasıl birşey giyeceğimi bilmiyorum nişanlımdan uzun olmak istemiyorum:1no2: benim gibi eşiyle fazla boy farkı olmayan evli bayanlar fikirlerinize ihtiyacım ???:uhm:
Arkadaşlar uzun zamandır kafamı tırmalayan bi soru ben düğünde ne giycem? nişanlım benden 3 cm uzun normal hayatta bi sorun yok zaten topukluyu sevmeyen biriyim converse,babet ve spor ayakkabıyla günlük gezintimi bitiriyorum ama düğünde ne yapacağımı bilmiyorum benim 1.72 boyum nişanlım ise 1.75 kır düğünü falan yapacak olsaydım bu kadar düşünmeyecektim ama salon düğünü yapacağız ve pırıltılı bir gelinlik düşünüyorum onun altına nasıl birşey giyeceğimi bilmiyorum nişanlımdan uzun olmak istemiyorum:1no2: benim gibi eşiyle fazla boy farkı olmayan evli bayanlar fikirlerinize ihtiyacım ???:uhm:
canlarım bu ayakkabı nerden markası nedir ?
bileniniz varmı?
ben daha önce bi dergide görmüştüm.. eskiden gelinliklerde kullanılan güzel danteller yada perdeler vardı.. çok şıkır şıkır.. siyah bir ayakkabıyı onla kaptmışlardı ve çok şık olmuştu.. sade bir beyaz babet alırsanız sizde yapabilirsiniz.. zaten kumaşı ayakkabıya göre yapıştırıyorsunuz.. o kadar kolay
unutmadan bence şık bi lame babet çok güzel olur..
geçen sene polarisde de vardı bu model.. hiç fena olmasada daha şıkır şıkırını bulabilrsiniz gibime geliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?