Canım twigy'nin modeli bu:
Belki bulunur ayakabı dünyasında bu ayakkabı.. epey araştır.
kış olduğundan şimdi beyaz bulman zor olur ama soruştur yani.
bir de pabbuc.com'dan bulabilirsin sanırım bunları.
bu ağaşıdaki babetleri ise ben kadıköy'de mango'ya gitmeden kenarda ünlü bir ayakkabıcı var adını unuttum, orada görmüştüm ben aynen bu renkte, çok rahatlar inanılmaz güzel şeyler, almadığıma nasıl pişmanım bilemezsin. ben mat siyahlarını beğenmiştim.
iyice araştır eminim ki istediğin gibi bir babet bulursun.
ama bulduğunda bize de göster tamam mıyerimseniben
ben de eşimle aynı boydayım. hoş bir babet almıştım, bilekten bağlamalı. gelinliğin altında hiç gözükmüyor zaten. hem ben oldum olası topuklu ayakabıyla rahat edemem. hele ki düğün gibi 3-4 saat yerinde duramadığımız ortamlarda.aynı zamanda saç modelini de iyi seç.yüksek topuz olmasın.
bende babet giydim düğünümde eşimle aynı boydayız çünkü.accaayip rahat oluyo tavsiye ederim.ben istediğim gibi beyaz bulamamışdım taşlı pullu çok güzel gümüş rengi bi babet giydim
ben daha önce bi dergide görmüştüm.. eskiden gelinliklerde kullanılan güzel danteller yada perdeler vardı.. çok şıkır şıkır.. siyah bir ayakkabıyı onla kaptmışlardı ve çok şık olmuştu.. sade bir beyaz babet alırsanız sizde yapabilirsiniz.. zaten kumaşı ayakkabıya göre yapıştırıyorsunuz.. o kadar kolay
unutmadan bence şık bi lame babet çok güzel olur..
geçen sene polarisde de vardı bu model.. hiç fena olmasada daha şıkır şıkırını bulabilrsiniz gibime geliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?