Evet peki size soru eşiniz dediki bütçem yok sana gelinlik alamam tanıdığım gelinligini giyeceksin ama siz giymek istemiyorsunuz kendiniz alirmisiniz eşiniz de şu var birde illa gelinliği erkek tarafı alır mantığı
Erkek tarafı kız tarafı - erkek görevi kadin görevi diyen ataerkil zihniyetle hiç işim olmaz , onlar verdiğinin kaç katını bir şekilde senden çıkartırlar.
Sizin konuda da çalışıyor musunuz, işten ayrıldığınizi söylemiştiniz. Nasıl alacaksınız ki?
Ben gelinlik giymek istemem ,bana çirkin geliyor. Neredeyse hiç güzel gelin gormedim. Ama düğün yapan kadına 'param bitti gelinlik giyme- şunun bunun gelinligini giy' demek iğrenç bir şey.
Gelen herkes senin hakkında iyi kötü bir yorumda bulunacak, her resimde olacaksın, bir sürü evde o günkü foton albümlerde olacak.
Ne münasebet yani kendini kötü hissettigin gelinliğin olsun.
İnsanlar gelin arabasını, düğün salonunu , dağıtılan yemekleri hatırlamaz bile,ama gelinlik albumde fotolarda her zaman durur. O yüzden düğün yapan bir zahmet alsın güzel bir gelinlik...
Ama sizin konu başta. Ofsayt . Adam seni dövmüş,ailesi desen b.k gibi insanlar. Sen sırf yaşım 30 oldu diye hemen çocuk istiyorsun.
Evlenip anında üreyip sonra da 'biktim bu eziyetlerden ama kızım babasına çok düşkün,her şeye onun için katlaniyorum' diyeceğin o kadar açık ki, bdv'deki kadınların çoğu gibi