Gelinlik almak

elifnurbeyza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
8.696
4.441
103
31
Nişanlımın ailesi modern görünümlü fakat gelenekçi aile tek başına düğün yapıyor gelinliğe parası kalmadığını söyledi.Bana tanıdığın gelinligini denememi istiyor.Ama ben kızacagini bildiğim halde kendim almak istiyorum.Ne dersiniz? İlla para onlardan çıkacakmış.Ama ben o gelinliği gördüm ve içime sinmedi.Calisip kendim almak istiyorum.

Almayın beğendiğiniz gelinliği kiralayın tabi arada uçuk fiyat yoksa. Gelinliğe verilen paraya üzülüyorum ben 10-15 arasıydı en son şimdi kaç acaba. Ben evleneli 8 sene oldu o zamanlar 2-2,5 arasıydı gelinlikler ben 750 ye aldım mesela.

Almak daha mantıklı dedi çünkü ben iki şehirde giyicem gelinliği gün olarak para alıyorlarmış sonra bütçem yok diyor o gelinliği begenemedim giyen kadının vücut yapısı benimle birmis ama baktım hafif te olsa benden zayıf ve kısa duruyor ben başkasının gelinliğini giymek istemiyorum kendim almak istiyorum ucuz olsun ama benim olsun

Öyle meraktan eşinden tokat yiyen kadınları sordunuz yani. Peki.
Evet peki size soru eşiniz dediki bütçem yok sana gelinlik alamam tanıdığım gelinligini giyeceksin ama siz giymek istemiyorsunuz kendiniz alirmisiniz eşiniz de şu var birde illa gelinliği erkek tarafı alır mantığı

Sizin fikrinizi önemi yok ki onun için. Bunu anlamış olmanız lazım. Bakın ben anladım birkaç konunuza. Ben baştan böyle biriyle herseye rağmen düğün yapıp evlenmezdim.Gelinlik derdim de olmazdı o yüzden.

Neden illa almak ? Kiralayın? Ben aldığıma çok pişmanım boş yere yer kaplıyor suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…