Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yeni evleniyorum ve gelinliği almak istiyorum ama gelinliği sonradan satmak ya da bir gelinlikciyle anlaşıp kiralatmak ya da sattırmak istiyorum bu mümkün mü acaba yardımcı olur musunuz
Yeni evleniyorum ve gelinliği almak istiyorum ama gelinliği sonradan satmak ya da bir gelinlikciyle anlaşıp kiralatmak ya da sattırmak istiyorum bu mümkün mü acaba yardımcı olur musunuz [/Q
Satın almakla kiralamak arasında çok az bir fark oluyor. İnsanlar bunu düşünerek satın alıyor. Ama başkasına satmaya gelince yarı fiyatına bile satamayanları gördüm.
Ben gelinliğimi satın aldım, bir çok şehirde çekim yapmayı düşünüyorum çekimlere doyamadığımdan eheh, ablam da satın aldı bir kaç kez kiraladı parasını çıkardı gelinliğin, ben şuan kıyamam yeni evli olduğumdan ama ilerde bende kiralarım