Gelinlik Modelleri Gelinlik Alamayanlar Dikkat!

Neguzel, o hayir dua yetiyor iste insanin ruhunu isitmaya:Saruboceq:

kızlar ilginizden dolayı gercekten herkeze teşekkürler.
Ben evlenirken gelinligimin kendimin olmasını çok istemiştim.Ama durumumuz yoktu.O kadar para vermeyelim diye çok ugraşmıştık. Sonra bulamadık ve aldık bir sürü para vererek. Ben bu konuyu acarken çok ilgi olur herkez birbirine yardımcı olur bir işe yarar gelinlikler diye açmıştım.Ama öyle olmadı iyilik yardımımız hiç bir işe yaramadı.Ben gelinligimi 3 kişye verdim çok mutlu oldum.Allah ev kuranın yanındadır yardımcısıdıır. Ufak bir yardımda olsa damlaya damlaya göl olur.Evlerimizde o kadar çok şey vardı hiç bir işe yaramayan biriyle bunları paylaşmak çok güzel bence

Hersey para demek digil ,bir masumun veya yetim oksuzun yuzunu guldurmek onun hayir duasini almak nekadar guzel birsey elimden gelsede bende versem ihtiyaci olana keske.

Kesinlikle haklısın. Benim annem ve babam ben evlenmeden önce vefat etmişlerdi. Sadece eşim ve ben borç harç evlenmiştik. Gelinliğe ayıraacğımız para o kadar azdı ki ucuz gelinlik (kiralık) bulucaz diye gezmediğimiz yer kalmamıştı
o zaman birileri bana ödünç vermiş olsaydı ne kdar iyi olurdu tahmin bile edemezsiniz.

Bence alacağınız duayı düşünün, sevindereceğiniz insanları düşünün. Hayat paradan ibaret değil....

ben 2007 eylülde evlendim gelinliğimi isteyen birine giymesi için verebilirim.o insanın duası herşeye değer zaten.kenarda köşede duracağına hep istemiştim birileri giysin diye.isteyen özelden mesaj atabilir fotoda koyabilirim

Bende gelinliğimi istanbul içinde olanlara giymeleri için verebilirim.

Ben de vermek istiyorum. Daha önce de konusu geçti eşimle ama henüz kimse bulamadık verecek. Ama bu başlığa çok geç rastladım. Bu hafta bir yıllığına başka bir ülkeye gidiyorum. Umarım dönüşte yakalarım bu fırsatı.

kızlar varya bu sayfayı açana binlerce kez teşekkür etmek lazım.mayısta düğünüm olacak ve kısmetse gelinliği satın alacağız.benden sonra evlenecek herkese koşulsuz giymeleri için vericem gelinliğimi söz veriyorum.hemde türkiyenin neresi olursa olsun.hatta diktirirsem eğer içine pay bıraktırıp diktiricem ki benden kilolu olanlarda açtırıp giyebilsinler.napıcam gelinliği mezara mı götürücem.ne olur sizde yardım edin öyle evde dolap köşelerinde örümcekleneceğine bi garibana yarasın.kendinizi onların yerine koyun bide.yokluk yüzünden nice kızlar gelinlik giyemiyor ki bu tüm kızların en büyük hayali değil midir?biraz daha duyarlı olalım lütfen.

ben konuyla ilgileniyorum yaza düğünüm var ve gelinlik resimlerinizi eklerseniz ilgileniyorum

keşke bende kiralamak yerine satın alsaydım başkalarıda faydalanabilseydi..

bencede bu çok harika bi fikir bende gelinliğimi satın aldım temmuzda düğünüm var temmuzdan sonra evlenicek arkadaşlar varsa seve seve giymesi için verebilirim bi arkadaş yazmış kızımın görmesini istiyorum veremem die vermeyebilir tabiki onuda anlamak lazım ne zorluklarla alınıyo ama en azından bir gün giyilcek bişey giymesi için verebilir diye düşündüm ama saygı duyuyorum düşüncesine ben de temmuzdan sonra giymeleri için vermek istiyorum ama istanbul olursa sevinirim kiralamakta bi hayli pahalı en azından durumu olmayanlar için pahalı gelebilir ben veririm kuru temizlemesinede karıştırmam ben yaparım ama istanbul da olursa iyi olur resmini koymak istemiyorum niyeyse:) ama ilgilenen kişiler msj atıp bana mail adreslerine yollarım herkese slm..

Arkadaşlar kına gecesi kıyafetini kiralamak istiyorum güzel modeller varsa ilgileniyorum bu konuda yardımlarınızı bekliyorum

arkadaşlar ne kadar ince fikirli düşüncelisiniz bende alıcam gelinliğimi yakınlarda düğünden sonra isteyen olduğunda bende verebilirim ama daha uzun zaman var düğünüme aylinn çok güzel bir düşünce tebrik ediyorum seni

Konu gerçekten güzel , benim de yaza düğünüm var ilgileniyorum konuyla.
Gelinlik resimlerini ayrıntılı olarak görebilirsek, daha iyi olmazmı?

arkadaşlar bende kabarık güzel işlemeli modelden hem gelinlik hem nişanlık var kınadada giyenler oldu kiralıyorum isteyen varsa bana yazsın görüşelim gelinlik hem açık şekilde giyiliyor hemde kapalı şekilde giyiliyor cepkeni var isteyenler olursa resimlerini gösteririm

Merhaba,yardımcı olmak isteyenlere çok teşekkürler. Benim de bu haziranda nikahım olacak kısmetse. Gelinliğini vermek isteyenler resimlerini de koyarlarsa çok iyi olur.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…