Kızlar merhaba bu bölümü okurken şöyle bir eksik oldugunu düşündüm mesala ben evlenecegim zaman çok masraf oldugundan dolayı her şeye para veremeyecek durumdaydık ve gelinlik arayadık ama bulamadık bunun zorlugunun nasıl bir şey oldugunu bildiğim için böyle bir şey düşündüm yeni evlenecek arkadaşlarımıza yani yeni ev kuracaklara bizlerinde yardımları olsun gelinlik alamayan arkadaşlarımıza gelinliklerimizin resimlerini koyalım buraya onlarda baksın ve işlerine yararsa verelim hepinizin katılacagından eminim ama benim sorunum var nasıl resim ekleyeceğimi bilmiyorum
bencillik olarak gormeyin kizlar ama ben gelinligim ise yaramazsada veremem cok istiyorum kizim olursa gorsun baska birinin de benim gelinligimi giymesinden rahatsiz olurum nedense sadece gelinligim degil duvagim falanda dolabin ustunde oyle dursada ayrilamam ondan
annemin gelinliğinin birilerinin işine yaramasını istiyor, tek parça elbise gibi üstü kısa kollu tamamen dantel, 38-40 bedene rahatlıkla olur, etek uçları bu yılın modası ispanyol; fırfırlı gene dantelden...
bu hafta bir giyip resmini eklerim, bir kuru temizleme yapılırsa, siz de bir duvak ayarlarsanız (gitti gidiyor'da 7,5 YTL'ye satan birini gördüm bugün).
Hani çok yeni değil ama ihtiyacı olan birinin işini görürse biz çok seviniriz...
Bi de birşey soracağım, eğer kimse istemezse ben kınamda giysem çok komik olur mu? Televizyonda görmüştüm bir gelin kınasında gelinlik giyiyordu. Ne bileyim özendim işte, kendiminki de son güne kadar gizli kalsın istiyorum...
Fikirlerinizi bekliyorum, bu arada gelinliği isteyenler özelden mesaj atabilir...
bencillik olarak gormeyin kizlar ama ben gelinligim ise yaramazsada veremem cok istiyorum kizim olursa gorsun baska birinin de benim gelinligimi giymesinden rahatsiz olurum nedense sadece gelinligim degil duvagim falanda dolabin ustunde oyle dursada ayrilamam ondan
Kızlar merhaba bu bölümü okurken şöyle bir eksik oldugunu düşündüm mesala ben evlenecegim zaman çok masraf oldugundan dolayı her şeye para veremeyecek durumdaydık ve gelinlik arayadık ama bulamadık bunun zorlugunun nasıl bir şey oldugunu bildiğim için böyle bir şey düşündüm yeni evlenecek arkadaşlarımıza yani yeni ev kuracaklara bizlerinde yardımları olsun gelinlik alamayan arkadaşlarımıza gelinliklerimizin resimlerini koyalım buraya onlarda baksın ve işlerine yararsa verelim hepinizin katılacagından eminim ama benim sorunum var nasıl resim ekleyeceğimi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?