Gelinlik Modelleri gelinliimi buldum kslarrr yorumlarn bekliyorum

bence ilki çoook güsel zemuszemus eminim sanada yakışcak çoook güsel bi gelin olucaksın opuyorumnanaktan

hihoyyytbegenmenize sevindim kızlarrrr..hepinizi öpüyorum..allah herkesin gönlüne göre versin..:Saruboceq:

bence ilk model qüsell o olabilir yalnıss daha bi sene var demişsin bence fikrin değişebilir bile

bende boğaz kısmına doğru kapanan gelinlikleri sevmiyorum fazla bana fenalık gelir illa açık olucak benim boğazım:)) daralıyorum yoksa bide sıcak olduğunu düşünsene... ama ilkininin etekleri çok zarif...ikincisinide beğendim o da çok sade ve hoş ...

ilk model gerçekten çok hoş
diğerini görmekten harbi kal geldi :)
takı olayını düşünüyorsan bi kolye altı üstü onuda düğünde takmazsın ne olacak

Allah tamamına erdirsin

bencede 2. gelinilk cok güzel hatta ben yaptırcak olcamsam 2 sinden 2.tercih ederdim
eteğinide ön kısmında öle toplu olmaz asagıya kadar uzatırdım off bakalım benimkide kır düğünü olucak
nasıl bi model sececem.

bence 1 seneye kadar başka bi model görürsün fikrin degişir. 1 yıl önceden karar vermek erken :)

bence 1 seneye kadar başka bi model görürsün fikrin degişir. 1 yıl önceden karar vermek erken :)

cnmm bugun annemle dışarı çıktıkkk dedik bidaha bakalım aynı yereee valla başka begendim busefer...ben bir sene içinde bisrürü begenirim fikrimde değişir bayaaa..ama yinede asil bi gelinlik bugun baktımda şöle bi uzaktan çok zarif ve şık duruyorduopuyorumnanaktan

yerıne olsam daha kabarık eteklı bı gelınlık teercıh ederım gelımlıkte kabarık etek daha guzel duruyoa.s.a.s.

ilk model çok güzel ama üzerinde duruşunu görsek daha iyi olurdu
bende yıllar önce seçerken bir model içime çok sinmişti ama üzerimde iğrenç durdu aklımda başka model seçeneğide yoktu hayalimdeki oydu olmadıııımafoldumben

4. resimde kırmızının yanındaki şeffaf gelinlik çok doğal bence kaydirigubbakcemile3:roflol:
şaka bi yana ilk gelinlik daha güzel ama boğazlı olması kötü boynun ve takıların görüntüsü daha zarif durur kanaatindeyim..

canim ikinci el satislarda Nesrin64 rumuzlu arkadasin koydugu gelinlige bir baksana Italyadan getirtmisler orjinalmis Fransiz dantelinden duvagi varmis Swarovski taslarla suslu cok guzel duruyor.Yine de sen bilirsin...

tatlım 1. gelinlik de boyun kısmı tül yerine güpür yda dantel olsa daha güzel olurrr bencee

canim ikinci el satislarda Nesrin64 rumuzlu arkadasin koydugu gelinlige bir baksana Italyadan getirtmisler orjinalmis Fransiz dantelinden duvagi varmis Swarovski taslarla suslu cok guzel duruyor.Yine de sen bilirsin...

ayy cnm bnm hemen baktım biraz zor buldum Nesrin64 ü:)gelinlik güzelde ben ikinci el giymek istemiyorum cnm ya yanlış anlaşılmasında kiralıyayım ama ilk ben giyeyim o gelinligi takıntıı gibi bşy bende bu:)ama model olarak fikir oldu çok sgl cnm bnmopuyorumnanaktana.s.

tatlım 1. gelinlik de boyun kısmı tül yerine güpür yda dantel olsa daha güzel olurrr bencee

:lepi:alkisalkisalkisvereliniortakkesinlikle dediğin giibi abla güpür çok agır ve farklı durur kesin:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…