Vallah ikiside cok guzel ama ikincisi daha cok hosuma gitti allah mutlulugunu daim etsin insallah ya birsey sorcam bu moda evi nerde o kirmizi elbise cok hosuma gitti ya, yardimci olurmusun lutfen
canim bence 1. model harikaaaalkisalkisalkisopuyorumnanaktan:lepi:
Evet birinci farklı ama nedense ikinci bana çok asil gözüktü ya da zarif... Bu arada birincisini şu açıdan da değerlendir. Onun üzerine kolye falan taksan hoş durmaz. Tabi takı töreninde getirip birileri de takabilir. Eğer boynuma takı takmayacağım diyorsan birinci güzel elbette. Ama ikinciyi yine de düşün derim.vereliniortak
bak bunu hiç düşünmemiştim cnm takı olaylarınııı:bbo:amannn allahtan hemen evlenmiyomm yoksa kafayı yermişim vallaaakaydirigubbakcemile3
Haklısın canım zor ya. Ama bak daha çok varmış. O zamana kadar neler bulursun neler... Allah yardımcın olsun.
bence 1.model çok güzel yaka kısmına bayıldım
straplez gelinlik görmekten öööğ geldi artık bide düğünde çekiştirip durmazlar mı sinir olurum
2.model bu sene düğünü olan hemen hemen herkesin üstündeydi ama 1.modelden ilk kez görüyorum vede çok hoşuma gitttiii
bnce birinci çok zarif ve güzel
Sadece fabrikasyon modellerde ve kötü dikimlerde olur çeki$tirmek canım bende straples kullandım ve gece boyu hiç çekii$tirmedim tam oturdu terzine yada markaya güveniyorsan straples daha ho$..Naçizane fikrim..Mutluluklar dilerim
bende ilkinin üstünü diğerinin altını beğendim canım
Canım sen kapalı derken böyle birşey mi kastettin? Yani kolu böyle mi olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?