• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğinizde eşinizin ismini taşımak ister miydiniz?

Tatlım google görsellerde lazaro 3209 diye ararsan,bi model var.
Üst kısımdaki işlemeleri de detaylı olarak göstermiş.
Bir de Allure Bridals: Allure Couture
bu sitede hoş gelinlikler var,bakmak istersen:)

CANIM ÇOK TSK EDERİM.ALLURE BRİDALSTA GERÇEKTEN SÜPER GELİNLİKLER VAR:)İÇLERİNDEN BİRİSİNİ DİKTİRMEYİ ÇOK İSTERİM:):nazar::nazar::nazar:

İsimli gelinlik isteyenlerin duvak takmamaları gerekir, yada takııp birsüre sonra çıkarması gerekirki isim görünsün..
Resimdeki gelinde duvak takmamış zaten.

Herkesin zevki ve renkleri farklıdır.kimisi begenmez kimisi begenir.o yüzden zevkler ve renkler tartışılmazdır:)

bende gordum bu gelınlıgı ama garıp olmus bu bayan
sacı bası makyajı sankı gelın değilde assolist gibi olmus basıt bı yerde sahne alıcak gıbı
o aşırı kabarık gelınlık o aşırı uzun kuyruk
burda tam bellı olmuyor ama cok uzun kurugu var

bende gordum bu gelınlıgı ama garıp olmus bu bayan
sacı bası makyajı sankı gelın değilde assolist gibi olmus basıt bı yerde sahne alıcak gıbı
o aşırı kabarık gelınlık o aşırı uzun kuyruk
burda tam bellı olmuyor ama cok uzun kurugu var

Ben sadece sıradan birşey olmadığı için paylaşmıştım:1:
Değişik geldi bana da,prenses model gelinlik severim ama bu biraz fazla kabarık olmuş.

bu gelinin nişan fotoğraflarını gördüm orda harikaydı gelinlik 21 sayfasında var albümü... lerzan mutlu diyen arkadaşa katılıyorum ..gelin dediğin zarif olucak asil olucak.. tabiki kendi düğünümüz elbette istediğimizi yapıcaz abartıcaz ama bu kadar da değil bence

bence çok hoş iyi düşünülmüş bişy ayrıca gelının sacınıda cok beğendim .. hele o arkasındakı pembe kurdele seklınde tül kısma bayıldımmmmmmm farklı bı hava katmış :)

Ben böyle gelinleri ve gelinlikleri beğenmiyorum. Gelin dediğin zarif olmalı, duru, saf, tertemiz görünmeli gelinliğin içinde. Boya küpüne batmış çıkmış gibi değil.

BUGUN GELİNLİKÇİLERE GİTTİM VE 1 TANESİ BANA 2 MİLYARI GECEGINI SOLEDİ BU GELİNLİK İÇİN,TANIDIGIM BİR GELİNLİKÇİYE GİTTİM VE GELİNLİK,DUVAK BAŞ ÇİÇEĞİ,ALTIN KESESİ,TAKI BANDI,EL ÇİÇEĞİ İLE BİRLİKTE 1.200 TLYE DİKEBİLECİĞİNİ SÖLEDİ.ÇOK HEYECANLIYIM ÇÜNKÜ BU GELİNLİĞİ ÇOK İSTİYORDUM VE YARIN GİDİP SİPARİŞ VERİCEZ NİŞANLIMLA:):nazar:

BUGUN GELİNLİKÇİLERE GİTTİM VE 1 TANESİ BANA 2 MİLYARI GECEGINI SOLEDİ BU GELİNLİK İÇİN,TANIDIGIM BİR GELİNLİKÇİYE GİTTİM VE GELİNLİK,DUVAK BAŞ ÇİÇEĞİ,ALTIN KESESİ,TAKI BANDI,EL ÇİÇEĞİ İLE BİRLİKTE 1.200 TLYE DİKEBİLECİĞİNİ SÖLEDİ.ÇOK HEYECANLIYIM ÇÜNKÜ BU GELİNLİĞİ ÇOK İSTİYORDUM VE YARIN GİDİP SİPARİŞ VERİCEZ NİŞANLIMLA:):nazar:

Hımmm hayırlısı olsun canımmm çok sevindim senin adına,bana evlilik,düğün,nişan vs daha çooook uzaklarda çünkü.
Bir de gelinlik bitince ya da ne bileyim yapım aşamasındayken fotoğrafını paylaşır mısın?

Hımmm hayırlısı olsun canımmm çok sevindim senin adına,bana evlilik,düğün,nişan vs daha çooook uzaklarda çünkü.
Bir de gelinlik bitince ya da ne bileyim yapım aşamasındayken fotoğrafını paylaşır mısın?

tabikide paylasırım,ocak ayında provam var,o zaman giydiğimde resim çekilip buraya koyarımm canım.çok tsk ederimm iyi ve güzel dileklerin için:)

Back