- Konu Sahibi superherogirl
-
Uygulama fena değil, tülle yapılan ilüzyon yakaları, sırtları seviyorum. Amma velakin bu gelinin hiçbir yerini beğenemem. Yani saç rengi, modeli, kaşları, makyajı zaten kişinin tarzını ortaya koymuş. Zarif, asil, klas bir görüntünün tam tersi bu. Kızlarımızın özeneceği görüntü bu olmasın ya. Yani Lerzan Mutlu tipi mi bizim beğendiğimiz yani? Üf demek istiyorum...
ben bu gelinliği çok begenmiştim,bnde kısmetse martta evlenicem ve gelinliğimi prenses model olarak istiorum.gelinlik21in izmirde şubesi olsa ordan diktirmeyi çok isterim.fakat halen daha açılmadı.güzel prenses modelleri bulup yayınlayabilirseniz sevinirim
ben de izmirliyim canım ama şu an kırıkkale'deyim anlayacağın ankara'ya çok yakınım.
Istersen gelinlik21'in ankara şubesinden diktirelim sana=)
gelinlik meraklısıyım,hoşuma giden yeni modeller olursa paylaşırım tabi:)
çok tskler cnm:)ben nişanlandıgımdan beri sürekli gelinlik bakıorum ama begendıgım gelinlik modelleri benim vücut tipime uygun değil.prenses model bi gelinlik denedim ve tamam bu model olucak dedim.o yuzden güzel taslı,kabarık ve askılı bir prenses model giymek istiorum:)
Harbi tam lerzan mutlu olmuş yaÇok kötü gelinlik zaten prenseslerden bayılcam artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?