Gelinlik Modelleri Gelinliğinizde eşinizin ismini taşımak ister miydiniz?

superherogirl

Dikkat Prenses Çıkabilir!
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
695
3
96
İzmir
Kızlar Facebook'ta gezerken buldum,şahane bir fikir,gelinliğe de ayrıca bayıldım.
Gelinlik21 isimli bir firma yapmış,çok da iyi yapmış bence:)
İyi bir fikir olacağını düşündüm hemen paylaşayım dedim...
Resimleri aldım diye kızmazlar umarım:)Çok harikalar,dayanamadım.

iyi güzelde bunu kimse farketmez ki isim yazılı olduğunu ama gelinlik gerçekten güzelmiş

Uygulama fena değil, tülle yapılan ilüzyon yakaları, sırtları seviyorum. Amma velakin bu gelinin hiçbir yerini beğenemem. Yani saç rengi, modeli, kaşları, makyajı zaten kişinin tarzını ortaya koymuş. Zarif, asil, klas bir görüntünün tam tersi bu. Kızlarımızın özeneceği görüntü bu olmasın ya. Yani Lerzan Mutlu tipi mi bizim beğendiğimiz yani? Üf demek istiyorum...

Size katılıyorum isimden çok direk gelin dikkatimi çekti korkunç olmuş .Bir insan bu kadar mı kendini rezil eder zerafetin z si yok ne hale getirmiş kendini umarım kimse örnek almaz.

Hoşuma giden eteğin kabarık olması ve değişik bir fikir olmasıydı:)
Herkesin zevki farklı sonuçta:)
Bu bayanın da zevki böyleymiş...
Sizin fikirleriniz de farklı olabilir tabi,herkes herşeyi beğenmek zorunda değil.

ben bu gelinliği çok begenmiştim,bnde kısmetse martta evlenicem ve gelinliğimi prenses model olarak istiorum.gelinlik21in izmirde şubesi olsa ordan diktirmeyi çok isterim.fakat halen daha açılmadı.güzel prenses modelleri bulup yayınlayabilirseniz sevinirim

Ben de İzmirliyim canım ama şu an Kırıkkale'deyim anlayacağın Ankara'ya çok yakınım.
İstersen Gelinlik21'in Ankara şubesinden diktirelim sana=)
Gelinlik meraklısıyım,hoşuma giden yeni modeller olursa paylaşırım tabi:)

çok tskler cnm:)ben nişanlandıgımdan beri sürekli gelinlik bakıorum ama begendıgım gelinlik modelleri benim vücut tipime uygun değil.prenses model bi gelinlik denedim ve tamam bu model olucak dedim.o yuzden güzel taslı,kabarık ve askılı bir prenses model giymek istiorum:)

Peki:)Denk gelirse paylaşırım tatlımm.

çooook güzel çok beğendim özellikle duvağını ve çiçeğini bende istiyorummmmmmmmmm banane

çok saçma ne o öyle forma gibi oldu olacak numara da yazsınlar 10 numara damat bilmemne. insanlar değişik olacam diye cozuttular valla.

Saçı-Makyajı görmezden gelirsem gelinlik çok vasat değil iyi sayılır bence , ama İsim olayı bence cok kotu bır fıkır.
Damgalı gb..
Gelinliğin bir özelliği olmalı farkı olmalı bence.. basitleşmemeli.

Harbi tam lerzan mutlu olmuş ya Çok kötü gelinlik zaten prenseslerden bayılcam artık :)

Bazıları güzel yerinde bir kabarıklık ve kişinin vücuduna uygun yerde o kabarıklık başlarsa yakışabiliyor bazılarına ama her şeyi olduğu gibi onunda gözünü çıkardık yakında prenses gelinliklerde kabarıklık belden değilde daha da kabarık olsun diye direk göğüs altında başlaycak ya da göğüsten komple yusyuvarlak kar topu gibi gelinlerimiz olacak diye korkuyorum.

Gelinin yüzü saci (taci haric) güzel
Barbie görüyorum Gelinden ziyade....Siklik ile Rüküslük arasinda ince bir cizgi vardir nasil olsa bir kere gelin olunuyor abartilabilir düsüncesi aslinda gelini degil kiyafeti dikkat cekici yapiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…