Gelinlik Modelleri Gelinliğiniz Kaç Bedendi?

• Konu Sahibi gelecekkorkusu
gelinliğim 34 bedendi satın almak çok gereksiz diye düşündüm ve kiraladım gelinliğimi.gelinlikçim biz bu gelinliğe müşteri bulamayız sende kalsın para istemiyorum hediyem olsun demişti:)

kızlar ya hepiniz ne kadar zayıfsınız öyle... şok içersindeyim... ortalamanızı çıkarsak 36 beden oluyor...

böyle olcaksa bizim gibi kilolular asla uygun gelinlik bulamayacak....

36 bedendi hala aynıyım hihoyyyt

biraz daha daraltılmış 36 :) hala aynıyım...

Diktirmiştim ben, o yüzden standart bir beden etiketi yoktu ama 34 bedendi diyebilirim. İncecikdi belim filan. Şimdi olsa 44 beden diktirmem gerekirdi senağlama

aboww nekadar zayıfmışınız yahu:)

benimde 34-36 arasıydı ne güzeldi inceciktim 40 kiloydum şimdii oooo acilen zayıflayıp gelinliğime giricem

34-36 arası 48 kıloyum :)

34-36 beden arasıydı bende zayıflamıştım 47 kilo idim boyuma göre zayıftım baya..Provaya her gittiğimde terzim kızıyordu bana biraz daha zayıflamışsın diye....

36ydi:))simdi 38 in son demlerini yasiyorum(

püff bunu ben de çok takıyorum kafama..40-42 bedenim ve bu şekilde gelinlik giymek istemiyorum eminim obez gibi görüneceğim

ya şinci ben az biras topluyum bana gelinlik yakışmıcakmı 42 olsa (

alla alla enteresan fisfisfis herkes 34 36 40 geçen yok yaa nası bişe hiç mi 42 lik yok yada fazlası herkes tıh kimin mi anamadım CADIARZU

gelinliğim 38 bedendi şuan hala 38 beden
ama ben hala 38 bedenmiyim hayırrr

bütün küçük beden gelinlik giyenler ve diyet gruplarına katılan bayanlar KK da toplanmış anlaşılan

benimkinin bedeni yoktu ölçülerim alındı dikildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…