• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğimm

Bubirveda

Ben Hayatın Mağlubuyum..
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009
314
37
98
Kızlar sizlere birşey sormak istiyorum

gelinliğimin modeli bu kızlar henüz daha tam bitmedi.yaka ve kol kısımlarında yapılması gerekn bzı değişiklikler var.
Size sorum bu gelinlikle ben şişman mı duruyorum ?

$GELİNLİK.jpg

gelinliğin son halini merak eden arakadşımlar 2. sayfaya bakabilirler :)

Son düzenleme:
gelinlik güzel fakat üst kısmını beğenmedim pek. özellikle göğüs, omuz kısmı çok kapalı olmuş:50: dekolteden hoşlanmıyor olabilirsin ama o kadar da kapatmak hoş olmuyor bence. bu şekilde kapalı olduğu zaman sanki gövdeniz ve boynunuz olduğundan daha kısaymış gibi görünüyor :44:

Gerçekten çok kapalı olmuş ve evet çok çok zayıf değilseniz kabarık etekler bir miktar şişman gösterir :(

boyun kısmı biras fazla kapalı gibi.. hem tülle kapatmışsın hem göğüs bölümü biras yukarda diilmii.
ayrıca şişman görünmüyosunn :) genel olarak güsell :;)

yorumlarınız için teşekkürler kızlar :)

evet yaka kısmı biraz kapalı bu hem nişanlım açık istemediği için hemde benim göğüslerin maşallahı olduğu için öyle oldu birazda.
ama genede bu son hali değil biraz daha açılacak yaka kısmı kare yaka olacak.

çok güzel olmuş cnm arkadaşlara katılmıyorum göğüslerin büyükse kapalı olması daha güzel okadar insana göz zevkimi yaşatacaksın açık olacakta nişanlın haklı cnm:34: prensesler gibi olmuşsun çok yakışmış:16:

Bence çok hoş olmuş.
Göğüs kısmı konusunda bende aynı fikirdeyim straplez kısmını biraz daha aşağı alıp tülle kapatılsa daha güzel olabilir.

Ben arkadaşların aksine çok kapalı olduğunu düşünmüyorum bence çok güzel bir glinlik mutluluklar dilerim :nazar:

gelinligin kol kismi benim istedigim tarzdan cok hos ama bencede biraz V seklinde actirmalisin ön tarafini böyle kollar gelinlikten ayri birseymis gibi durmus altida hos bende gelinligin ama etek ucundaki danteller sarimi yoksa fotodami öyle görünüyor??

ayyy model benim gelinliğim ve harika durmuş inan bana... sadece tarlatanı biraz daha az kabarık olandan kullanırsan alt taraf çok şişmez ama ben bu modellere bayılıyorummm:16::16::16: ve aynısını giydim çok memnun kaldım:34:

bu arada yeni gördüm benim gelinliğimin yakası kalp yakaydı hafif , böyle düz yaptrmasaydın keşke önünü, kalp yakayla daha güzel durdu, belki de senin takıldığın şey odur, önü kalp yaka olsaydı üst kısmın daha ince boynun da daha uzun görünürdü:34:

Son düzenleme:
Evet cnm haklısın v yaka olsaydı daha hoş olurdu ama. Benim göğüslerime v yaka gitmezdi :17:

O yüzden düz yaka olsun istedim. Yaka kısmındaki dantelleri biraz daha açtırıpı kare yaka yaptırıyorum.
Gelinliğin altındaki dantel sarı değildi yanlış hatırlamıyorsam :34: Ama gelinlik beyaz belkide danteller kremdir ondan öyle durmuştur tam hatırlayamıyorum şimdi.
Gelinliği bende o kadar kabarık istemedim ama herkez yok işte gelinsin kabarık olsun biraz falan dedi bide boyum biraz kısa olduğu için daha iyi kaldırdın falan dediler :34: Daha tam olarak bitmedi bakalım bitince nasıl olacak resim eklicem tekrar.
Yorumlarınız için teşekkürler kızlar :16:

benim de iç straplez çok yüksekti, öyle istemiştim. ama kalp yaka biraz tolere etmişti gibi. bence iç kısmı kalp yaka yaptırmayı deneyin zaman ve imkan varsa. hatta kayık yaka bence daha güzel duruyor, kendi gelinliğim öyle olduğundan mıdır bilmiyorum ama sanki daha hoş duruyor. tabi vücut tipine de bağlı şeyler...

tam benim tarzımda çok ama çok hoş bi gelinlik :) sizede çok yakışmış :) şimdiden mutluluklar diliyorum.

çok yakışmış :) şişmanda değilsin bence..çok güzel bir gelin olcağın kesin mutluluklar şimdiden

Back