Gelinlik Modelleri Gelinliğimin eteği için fikirlerinizi bekliyorum :)

inşallah cbm şuana kadar damat tarafı hep içime sinen şeyleri aldı..tabi bende herşeyi ufak tefek şeyleri sorun edip etrafı germeyen biriyim öyle daha değerli olunuyo..kim fikrini söylerse beğenmesem de dinliyorumm..beğenmediğimi de açık açık söylüyorum..sonra gelin vay şöyleydi böyle oldu denmesin diyo..gereksiz şeyleri de aldırmadım..mesela:):)

En doğrusunu yapıyorsun canım. Düğün her iki taraf için de çok masraflı bir olay. Her iki tarafında zaman zaman taviz vermesi, her zaman anlayışlı olması lazım.

Tam tabirini bilmiyorum ama volanlı oluyor sanırım bu linkten inceleyebilirsin.

http://www.pronovias.com.tr/wedding-dresses-2014/collection-costura-petunia

Pronovias ahh ahh İmkan olsa da gerçeğini alsak, giysek. Çok teşekkür ederim canım hemen inceliyorum.

Eki Görüntüle 1003658
içlerinde en beğendiğim tabiki zuair muradın diktiği gelinik biraz dantel aşığıyım ama yakından çok güzel duruyo beş altı tane gelinlik denedim özellikle uzun kol güzel dikilmişse ayrı bi zarif ve asil duruyo cnm..:):)

Merhaba,

Ben de bir arkadaş gibi 2. gelinliğin komple güzel olduğunu düşünüyorum. Ayrıca o modeli diktirmesi riskli bir olay değil. Plise şeklinde kumaşlar satılıyor. Uçlarına overlok çekip kat kat bir etek yapacak. Bir gelinlikçi bunu da yapamayacaksa yer açmasın kendine zaten.

Bir diğer mesele de hep aynı gelinliklerin seçilmesi. Konularda, düğün fotoğrafçılarımızda biraz gezinin. Göreceksiniz ki son 2 yıldır tüm kızlar dantel üst, düz inen etek -%99 tülden- seçiyorlar. Artık bu modanın biraz dışına çıkılması gerekiyor. Hem insan birazcık da olsa farklı olmak istemez mi? Kıralım şu kalıplarımızı.

Ben dantel üstlerle katlı eteklerin de gayet uygun olduğunu düşünüyorum. Ayrıca, ilk paragrafta da dediğim gibi katlı etekleri gelinlikçiler dikebilir, zaten en azından Kadıköy'de vitrinlerde ben görüyorum.

Bakın mesela bu tarz etekler vitrinlerde olabiliyor lakin gelinlerde görmedim:

Ya da, yine kolay bir model, aralardan godeler çıkan etekler:

Ya da hani düz olacaksa da bunun gibi içi dar, yandan takma kuyruklu gibi görünen biraz daha özel bir etek olabilir:

Son düzenleme:
Ilk resimdeki üst cok güzeli yine onun gıbı danteli a kesim yaptırabılırsın cokta guzel olur

bu atttığınız bütün modeller güzel..fakat son iki model hiç de bi Türk düğününde kullanılacak kullanışlı bi model değil bence..aynı gün fotoğraf çekimi takı merasimi ki bazı gelinlerimizoynamayı pek seviyo pek gideceğini düşünmüyorum diğerlerine oranla kırışıklıklar daha da belli olur bence..mesela geçen fotoğrafçıda bi işim vardı gelin fotoğraf çekinmek için stüdyoya geldiğinde eteğindeki tüller birbirine girmişti..prenses etek bi modeldi..dikimi de çok önemli tabi ama bi Türk düğününde gelinlik ne kadar dayanabilir ki biz gelinler o kadar saat ayakta durmaya :):)

İnşallah içine sinen bir gelinlik diktirir çok güzel bir gelin olursun :109::107:

İnşallah canım çok teşekkürler :)

Eki Görüntüle 1003642 bu da çok hoş bence özellikle eteği:)

Evet güzelmiş bu da

Modeller için teşekkürler Ben de öyle düşünüyorum. O şekilde diktireceğim kesin kararım ama eteği hala netleştiremedim

Belki de dikilmesi kolay modellerdir ama ben cesaret edemiyorum. Zaten farklı olmak gibi bir isteğim de yok açıkçası. Hatta keşke imkan olsa da hazır bir gelinlik alabilsem direkt. Modeller ve öneriler için çok teşekkür ederim. Kadıköy'e henüz bakamadım. En yakın zamanda bakacağım. Bu tarz etekleri de denemeye çalışacağım.

Ilk resimdeki üst cok güzeli yine onun gıbı danteli a kesim yaptırabılırsın cokta guzel olur

Teşekkürler

Bak bu model şahane olur

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kızlar bugün bu gelinliği denedim. Fena durmadı. Kayık yaka, yarım kol yaparız dediler. Sırtında da değişiklik yaptırmayı düşünüyorum tabi. Sizce nasıl olur? Bir de Kadıköy Henna hakkında olumlu olumsuz yorumlarınız varsa bekliyorum

hh cok cok sevındım onceliklee
Allah herkese nasıp etsın bizlere de insallah
Bence üst dantelse aşağı doğru dantelle ınen sşu balık etek diyolar sanırım boyle kalça kısmı dar sonrası az açılandan pek bilmiyorum bende bu işleri cok cok coook guzel olur bence

Amin inşallah Çok teşekkür ederim. Balık model evet, ben pek cesaret edemiyorum o modele. Hafif kabarık bir şeyler bakınıyorum ama hala karar veremedim

hafif kabarık olabılır kuşum belki ama üst dantel ya hani ya çok estetik duruyo yaa vallahi içim gitti
Vallahi çok içten diliyorum mutluluğunu
bence uste göre hafıf kacan seyler bak oyleyse dediğim iyi olur saçlarda şöyle yandan dağınık bi topuz off

Önerilerini dikkate alacağım canım çok teşekkürler

eteği biraz daha kabartmanı tavsiye ediyorum canım, ön kısmı çok hoş öpücük yaka aynen kalmalı, yaka aynen kayık yaka olsun ve de kol güzel olur bnce...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…