• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğimin eteği için fikirlerinizi bekliyorum :)

Merhaba kızlar, her kız hayalindeki gelinliği giymek ister elbet ama sorun şu ki benim hayalimde bir gelinlik yokmuş meğerse :9: Daha 2-3 yıl evlenmeyi düşünmediğim için de hiç öyle gelinlik falan bakmazdım. Gelgelim evlenmem diyen ben 2 ay sonra evleniyorum ve hala gelinlik işini netleştiremedim. Bu durum beni çok geriyor :14: Fatihte biraz gelinlik bakındıktan sonra aklımda bir model oluşmaya başladı. Gelinliğin üst kısmının genel olarak fotoğraflardaki gibi olmasını istiyorum ama eteğinin nasıl olması gerektiğine dair hiçbir fikrim yok. Fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler :54:
Eki Görüntüle 995513 Eki Görüntüle 995523 Eki Görüntüle 995524

İkinci resimdeki gelinlik çok güzel bence öyle bir etek olabilir.

Bence bu zarif üstü zarif bir etekle tamamlayabilirsin. Ben şu gelinliğin eteğini senin beğendiğin üst modeline çok yakıştırdım :16:

$PETUNIA_B.jpg

eğer kollar dantel olacaksa ..eteği A kesim tül inmeli uçlarında da aynı dantelden küpür olmalı en az 30 cm tabi diğer türlü perde gibi duruyo ..benim şahsi fikrim böyle:)

Ayy çok güldüm ya :9: Tamam canım bu fikri de dikkate alacağım, çok sağol :34:

arkadasin dedigi gibi a kesim de olur o zamn gelinlikler gayet hos :49:

Muhtemelen öyle diktireceğim. Balığı taşıyacak boy yok maalesef :34: Fikrin için çok teşekkürler :16:

Olabilir canim neden olmasin, sen kendini sikmadan icine sinen yerlerle konus mutlaka kafana yatan bir sey olucak. Cok gosterisli sik olcaksin hic kuskum yok :)

İnşallah canım ya çok sağol :16: Böyle güzel bir dantelle bence de çok güzel olacak. Gelinlikçiler hep danteli kendin seçersin diyorlar ama kaç model arasından seçim yaptırıyorlar bilemiyorum ki. Beğenmediğim bir modeli seçmek zorunda kalmaktan da korkuyorum :50:

İkinci resimdeki gelinlik çok güzel bence öyle bir etek olabilir.

Evet güzel ama bunu böyle güzel dikecek bir de gelinlikçi önerin var mı o zaman :1: Ben hiç güvenmiyorum gelinlikçilere, böyle zor modelleri güzel dikemeyeceklerini düşünüyorum.

Bence bu zarif üstü zarif bir etekle tamamlayabilirsin. Ben şu gelinliğin eteğini senin beğendiğin üst modeline çok yakıştırdım :16:

Eki Görüntüle 998592

Canım bu etek sırf dantel mi yoksa aplikler mi var? Tam anlayamadım da.

Eki Görüntüle 998678
Valla bana kalsa tamamen fransız dantel olsun istiyorum. Çok seviyorum ama tamamı dantel olunca çok maliyetli oluyor. Bir model giymiştim Fatihte ama straplezdi sanırım o. Eteğini baya beğenmiştim, bu üstle nasıl olur bilemedim. Böyle eteği önden açılarak geliyordu. Belden açılıyor gibiydi, içinden farklı bir kumaş çıkıyordu. 2 kat gibiydi yani eteği. Sence nasıl olur? Fotoğraf da bulamadım ama umarım anlatabilmişimdir :17:
Fotoğraf buldum canım şu gelinliğin eteğinin biraz daha kabarık haliydi.
Eki Görüntüle 996719

canım benim bende eteğini bu şekil istiyorum bence çookk güzel olur benim denediğim gelinlik resmini atıyorum kolları senn dediğin gibi olucak yakası öpücük yaka ve belindeki kemerde kaldırılacak tam olarak istediğini bulman çok zor ama oynamalarla harika bir iiş çıkabilir benim nişanlığımda da çok oynadık ve o gün herkes hayran kaldı :)

Eki Görüntüle 998678

canım benim bende eteğini bu şekil istiyorum bence çookk güzel olur benim denediğim gelinlik resmini atıyorum kolları senn dediğin gibi olucak yakası öpücük yaka ve belindeki kemerde kaldırılacak tam olarak istediğini bulman çok zor ama oynamalarla harika bir iiş çıkabilir benim nişanlığımda da çok oynadık ve o gün herkes hayran kaldı :)

Öpücük yaka da ne tatlı bir tabirdir yahu :9: Ne güzel sen kararını vermişsin, anlaşmışsın. Kemeri çıkarttırdığın da çok iyi olmuş. Nerede diktirdiğini öğrenebilir miyim? İstanbuldaysa yani :34: Etekte iç kısımdan çıkan sadece tül sanırım dimi? İkinci kattaki sadece dantel mi peki yoksa serpme mi yapılmış?

Ayy çok güldüm ya :9: Tamam canım bu fikri de dikkate alacağım, çok sağol :34:

Muhtemelen öyle diktireceğim. Balığı taşıyacak boy yok maalesef :34: Fikrin için çok teşekkürler :16:

İnşallah canım ya çok sağol :16: Böyle güzel bir dantelle bence de çok güzel olacak. Gelinlikçiler hep danteli kendin seçersin diyorlar ama kaç model arasından seçim yaptırıyorlar bilemiyorum ki. Beğenmediğim bir modeli seçmek zorunda kalmaktan da korkuyorum :50:
canım benim gittiğim gelinlikçi 6 7 çeşit dantel gösterdi tabi benim istediğim dantel tüpünün türünden 6 ..yoksa çok çeşit dantel vardııı şu modelede bak bi derim $2701F.jpg

canım benim gittiğim gelinlikçi 6 7 çeşit dantel gösterdi tabi benim istediğim dantel tüpünün türünden 6 ..yoksa çok çeşit dantel vardııı şu modelede bak bi derimEki Görüntüle 998696

Bu çoooook güzelmiş ya :17: Sen bunu mu diktiriyorsun canım çok güzel bir modelmiş. Tabi aynı danteli bulmak lazım. Sen nasıl bir dantel seçtin bir de eğer İstanbuldaysa diktirdiğin yerin adını öğrenebilir miyim?

Bu çoooook güzelmiş ya :17: Sen bunu mu diktiriyorsun canım çok güzel bir modelmiş. Tabi aynı danteli bulmak lazım. Sen nasıl bir dantel seçtin bir de eğer İstanbuldaysa diktirdiğin yerin adını öğrenebilir miyim?
bunu diktiriyorum cnm danteli çok güzel seçtikk biraz fiyat yüksek oldu o yüzden tabii iğneiplik modada diktiriyorum gelinliği..geçen provaya gittiğimde bu tip bi gelinlik diktiklerini gördüm..içimden dedim bilsemm hazır alırdım yawww..:):)..hemen hemen aynısıydı resmen:44::44::44:

Öpücük yaka da ne tatlı bir tabirdir yahu :9: Ne güzel sen kararını vermişsin, anlaşmışsın. Kemeri çıkarttırdığın da çok iyi olmuş. Nerede diktirdiğini öğrenebilir miyim? İstanbuldaysa yani :34: Etekte iç kısımdan çıkan sadece tül sanırım dimi? İkinci kattaki sadece dantel mi peki yoksa serpme mi yapılmış?

Fatih gelinlikçiler çarşısının en alt katında Paris ModaEvi var orada diktiriyorum canım iç kısmında prenses etek ama üzeri dantel hatta danteli net görmen için bir foto daha atıcam aynı zamanda nişanlığımıda ekliycem gelinlik modeli olarakta kullanmak isteyen tanıdıklarım oldu :) Ben geçen haftaa gelinlik bakarken sıfırdım diyebilirim hiç bir fikrim yoktu ama o an kısmet işte fikirde oluyor seçimde Eki Görüntüle 998715

Eki Görüntüle 998718 Eki Görüntüle 998719

$3c3a37bc024511e3ad5822000aaa094d_7.jpg $0225d232c5a711e2b95c22000a1fb82f_7.jpg $1493130_536793026419237_1700401182_n.jpg $casamento-renata-uchoa-joao-pessoa-jr-mendes-07.jpg
Merhaba kızlar, her kız hayalindeki gelinliği giymek ister elbet ama sorun şu ki benim hayalimde bir gelinlik yokmuş meğerse :9: Daha 2-3 yıl evlenmeyi düşünmediğim için de hiç öyle gelinlik falan bakmazdım. Gelgelim evlenmem diyen ben 2 ay sonra evleniyorum ve hala gelinlik işini netleştiremedim. Bu durum beni çok geriyor :14: Fatihte biraz gelinlik bakındıktan sonra aklımda bir model oluşmaya başladı. Gelinliğin üst kısmının genel olarak fotoğraflardaki gibi olmasını istiyorum ama eteğinin nasıl olması gerektiğine dair hiçbir fikrim yok. Fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler :54:
Eki Görüntüle 995513 Eki Görüntüle 995523 Eki Görüntüle 995524

bunu diktiriyorum cnm danteli çok güzel seçtikk biraz fiyat yüksek oldu o yüzden tabii iğneiplik modada diktiriyorum gelinliği..geçen provaya gittiğimde bu tip bi gelinlik diktiklerini gördüm..içimden dedim bilsemm hazır alırdım yawww..:):)..hemen hemen aynısıydı resmen:44::44::44:

Fatih mi Kadıköy mü hangisinde diktiriyorsun canım? Bana Fatihteki uygun bir fiyat söylemişti ama dantel olarak konuşmamıştık. Kaça diktirdiğini öğrenebilir miyim? Model gerçekten çok güzelmiş. Straplez mi diktiriyorsun sen?

Fatih gelinlikçiler çarşısının en alt katında Paris ModaEvi var orada diktiriyorum canım iç kısmında prenses etek ama üzeri dantel hatta danteli net görmen için bir foto daha atıcam aynı zamanda nişanlığımıda ekliycem gelinlik modeli olarakta kullanmak isteyen tanıdıklarım oldu :) Ben geçen haftaa gelinlik bakarken sıfırdım diyebilirim hiç bir fikrim yoktu ama o an kısmet işte fikirde oluyor seçimde Eki Görüntüle 998715

Eki Görüntüle 998718 Eki Görüntüle 998719

Canım bu sen misin? Maşallah diyeyim öyleyse :) Gelinliği ne kadara diktiriyorsun öğrenebilir miyim?

Uygunmuş fiyatı. peki nişanlığı da mı aynı yerde diktirmiştin? Ben de bakayım oraya en iyisi.

evet nişanlığım da orada dikildi canım model beğenmesen bile istediğin modeli dikiyorlar ben memnun kaldım :) bence de bak hanı da gez inşallah gönlüne göre bir şeyler bulursun Eki Görüntüle 998925 çok sıkıntılı iş vallahi mobilya ev gelinlik insan çatlayacak gibi oluyor :(

evet nişanlığım da orada dikildi canım model beğenmesen bile istediğin modeli dikiyorlar ben memnun kaldım :) bence de bak hanı da gez inşallah gönlüne göre bir şeyler bulursun Eki Görüntüle 998925 çok sıkıntılı iş vallahi mobilya ev gelinlik insan çatlayacak gibi oluyor :(

İnşallah canım çok sağol :16: Allah yardımcımız olsun, zaman azaldıkça ben de stresten geceleri saatlerce uyuyamaz oldum :53:

Uzun dantel kol, kapalı yaka zaten çok güzel bir klasiktir ancak dantelin görüntüsü çok önemli. Arkadaşın paylaştığı gelinlikler çok güzel olmakla birlikte, danteli yüzünden güzel, unutmayalım :D Dantel olarak kupon dantel kullanmalılar. Deseni farklı olsa da dokusu yani yapısı ilk örnek gibi görünmeli, ikincisi gibi değil...

ALEN%C3%87ON%20LACE_20130429090949_00002.jpg

degil1.jpg

Uzun dantel kol, kapalı yaka zaten çok güzel bir klasiktir ancak dantelin görüntüsü çok önemli. Arkadaşın paylaştığı gelinlikler çok güzel olmakla birlikte, danteli yüzünden güzel, unutmayalım :D Dantel olarak kupon dantel kullanmalılar. Deseni farklı olsa da dokusu yani yapısı ilk örnek gibi görünmeli, ikincisi gibi değil...

degil1.jpg
mine hanım sizin yazılarınızı bloğunuzu takip eden bi insanım bundan yola çıkarak araştırmalar yaptımm...yazılarınızın çok faydası oldu..Allah razı olsun teşekkür ederim öncelikle..bir sürü gelinlik araştırması yaptımm açıkçası taş kullanılan gelinlikleri çok sevmiyordum gelin ışıl ışıl olmalı diye bi mantık var ülkemizde..oysa dantel gelinliklerin içinde de pırıltılar oluyo çok şükür:).)..dantelimi de çok güzel seçtim..2014 modellerindenmiş önemli olan hangi yılın danteli olduğu değil dantelin güzel olması zaten görümcemde de terzilik var onunla birlikte seçtikk..tabi sizin yazılarınızı da okudum..pronoviasın görüntülerine yakından yakından baktım..devir internet devri kullanabilene çok faydası var:):):)

Fatih mi Kadıköy mü hangisinde diktiriyorsun canım? Bana Fatihteki uygun bir fiyat söylemişti ama dantel olarak konuşmamıştık. Kaça diktirdiğini öğrenebilir miyim? Model gerçekten çok güzelmiş. Straplez mi diktiriyorsun sen?

Canım bu sen misin? Maşallah diyeyim öyleyse :) Gelinliği ne kadara diktiriyorsun öğrenebilir miyim?

2000 lira fiyat verildi bana..kolları da hayal tülden dantel yaptıracağım .inşallah:34::34::34::34:

degil1.jpg

Evet farkındayım, dantel sayesinde böyle güzeller :) Ben de sizin fransız danteli üzerine bir yazınızı okudum, çok faydalı oldu. Gelinlikçiler artık kandıramayacaklar fransız danteli konusunda :20: Teşekkürler :34:

2000 lira fiyat verildi bana..kolları da hayal tülden dantel yaptıracağım .inşallah:34::34::34::34:

İnşallah içine siner canım :54:

Back