1.resimdeki danteli kullanarak çok kabarık olmayan kuyruklu bir etek çok şık durur bence :)Merhaba kızlar, her kız hayalindeki gelinliği giymek ister elbet ama sorun şu ki benim hayalimde bir gelinlik yokmuş meğerseDaha 2-3 yıl evlenmeyi düşünmediğim için de hiç öyle gelinlik falan bakmazdım. Gelgelim evlenmem diyen ben 2 ay sonra evleniyorum ve hala gelinlik işini netleştiremedim. Bu durum beni çok geriyor Fatihte biraz gelinlik bakındıktan sonra aklımda bir model oluşmaya başladı. Gelinliğin üst kısmının genel olarak fotoğraflardaki gibi olmasını istiyorum ama eteğinin nasıl olması gerektiğine dair hiçbir fikrim yok. Fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
Eki Görüntüle 995513 Eki Görüntüle 995523 Eki Görüntüle 995524
ilk resimdeki gibi dantel olarak aşağı inebilir..böyle ağır bir kumaş kullanıcaksan çok kabarık bir etek yakışmaz bence..
1.resimdeki danteli kullanarak çok kabarık olmayan kuyruklu bir etek çok şık durur bence :)
Şu nasıl olur?
...
Veya bu;
Etek kısmında da dantel kullanacak mısın? Ama çok kabarık olmayan bir etekle bütünleştirdim hayalimde gelinliği ve 1. modeli.
Merhaba kızlar, her kız hayalindeki gelinliği giymek ister elbet ama sorun şu ki benim hayalimde bir gelinlik yokmuş meğerseDaha 2-3 yıl evlenmeyi düşünmediğim için de hiç öyle gelinlik falan bakmazdım. Gelgelim evlenmem diyen ben 2 ay sonra evleniyorum ve hala gelinlik işini netleştiremedim. Bu durum beni çok geriyor Fatihte biraz gelinlik bakındıktan sonra aklımda bir model oluşmaya başladı. Gelinliğin üst kısmının genel olarak fotoğraflardaki gibi olmasını istiyorum ama eteğinin nasıl olması gerektiğine dair hiçbir fikrim yok. Fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
Eki Görüntüle 995513 Eki Görüntüle 995523 Eki Görüntüle 995524
O zaman düz tül etek uç kısımlarında aynı dantelden kullanabilirsin, etek kısmı arkadan hafif kuyruklu olabilir mesela, danteli çok seviyorum bende, ve hiç kullanmamaktansa ya sadece üst kısımda ya da dediğim gibi maliyetinden dolayı etek kısmında kullanmayı düşünebilirim..
bugun gelinlik konusunda herkese fikir vermek geliyor içimden canım bi kaç modelde ben atayım sana nede olsa ben aldım gelinliğimi fikirlerim bait artıkEki Görüntüle 996841 Eki Görüntüle 996840 bunlar kesinlikle süper olur istediğin buysa canım
canım güzel bir modelmiş birinci resimdeki gibi yaptır alt kısmı A kesim olsun ama prenses A olmasın çok kabarık duruyo kalçadan kabaran bi model olsun ve dantelide olduğu gibi dantel yaptırma tülün üstüne aplike yaptır tabi çok aralıklı olmasın o aplike dantelin üstüne en küçük boydan taş ya da şeffaf pul işletebilirsin gelinliğim çok sade olur diyorsanda yakaya kesinlikle taş işlet benim bu ara baktığım modellerde favorim böyle oldu biyerden yoğun başlar gideceği yöne doğru azalır. Ben bu modelin yaka kısmını havuz yaka istiyorum sadece uzun kollu değil omuzlarımda yoğun taşlar olucak göğüse inene kadar azalıcak ve serpme durucak çok şık duruyor.
balik model cok güzel olur bunun üstünden :)
oldukça gösterişli bir model bence alt tarafı kabarık olmamalı, arkadaşların dediği gibi A kesim olmalı ancak dar olanından... fatihin dışında kadıköye falan da bak bence.inş istediğini bulursun
vaayy, gelinlik resimleri de eklenmiş bile :) ben de senin gibi, bazısının üstünü, bazısınız kolunu bazısının da eteğini beğeniyorum ama üçünü birleştirdiğimde ortaya nasıl bişey çıkacak diye merak ediyorum, ben de senin gibi böyle zarif duran modelleri beğeniyorum...sürekli araştırıyorum, bu hafta çıkmayı düşünüyorum gelinlikçilerde denemek amaçlı. kafamda benim de işte bu diyeceğim bi model yok, ama annem çok açık olmasın da...düşüncesinden yana :) bakalım hayırlısı, soruna gelince, kayık yakalarda ve böyle kollu gelinliklerde, kabarık hoş durmaz basık gösterir.ama beğendiğin tarz hoş...
Balık olanını da gördüm, çok güzeller evet ama ben boydan dolayı balık modeli yakıştıramıyorum kendime :)
Bugün Kadıköy'e bakacaktım ama kısmet olmadı. En kısa zamanda bakacağım. Hatta diktirirsem de orada diktireceğim muhtemelen. Ben de A kesim düşünüyorum ama eteği şu tarz bişey yaptırsam nasıl durur sence?
Eki Görüntüle 998154
bende senin gibi düsünürdüm canim hep simdi gelinligimi nie balik almadim diye pisman oluyorum . boyun varsa hic düsünme mannken gibi olursun[/QUOTE güzel olur dantelli üst düsünmüssün yani burda güzel durmus tam tamina etegini ayni burdaki gibi dikerlerse
Balık olanını da gördüm, çok güzeller evet ama ben boydan dolayı balık modeli yakıştıramıyorum kendime :)
Bugün Kadıköy'e bakacaktım ama kısmet olmadı. En kısa zamanda bakacağım. Hatta diktirirsem de orada diktireceğim muhtemelen. Ben de A kesim düşünüyorum ama eteği şu tarz bişey yaptırsam nasıl durur sence?
Eki Görüntüle 998154
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?