Gelinlik Modelleri Gelinliğimin eteği için fikirlerinizi bekliyorum :)

brcky

Avuç içi kadar mutluluk yeter :)
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2013
396
182
53
Merhaba kızlar, her kız hayalindeki gelinliği giymek ister elbet ama sorun şu ki benim hayalimde bir gelinlik yokmuş meğerse Daha 2-3 yıl evlenmeyi düşünmediğim için de hiç öyle gelinlik falan bakmazdım. Gelgelim evlenmem diyen ben 2 ay sonra evleniyorum ve hala gelinlik işini netleştiremedim. Bu durum beni çok geriyor Fatihte biraz gelinlik bakındıktan sonra aklımda bir model oluşmaya başladı. Gelinliğin üst kısmının genel olarak fotoğraflardaki gibi olmasını istiyorum ama eteğinin nasıl olması gerektiğine dair hiçbir fikrim yok. Fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler

ilk resimdeki gibi dantel olarak aşağı inebilir..böyle ağır bir kumaş kullanıcaksan çok kabarık bir etek yakışmaz bence..

1.resimdeki danteli kullanarak çok kabarık olmayan kuyruklu bir etek çok şık durur bence :)

Etek kısmında da dantel kullanacak mısın? Ama çok kabarık olmayan bir etekle bütünleştirdim hayalimde gelinliği ve 1. modeli.

ilk resimdeki gibi dantel olarak aşağı inebilir..böyle ağır bir kumaş kullanıcaksan çok kabarık bir etek yakışmaz bence..

Evet genelde bu tip modellerde A kesim çalışılmış çok kabarık değiller ama etek kısmı da tamamen dantel olunca baya maliyetli oluyor. Sadece etek uçlarına ya da aralara böyle aplik yapmayı öneriyorlar. O zaman da çok sade olacakmış gibi geliyor. Karar veremedim.

1.resimdeki danteli kullanarak çok kabarık olmayan kuyruklu bir etek çok şık durur bence :)

Ben de öyle düşünüyorum ama Fransız danteli kullandırmak isteyince etek sırf dantel olduğunda çok maliyetli oluyor. Diğer dantellerden kullandırsam bu kez de aynı görüntüyü yakalayamamaktan korkuyorum. Sırf üstü dantel altı başka bişey mi yaptıram diye düşünüyorum. Bilemedim

Şu nasıl olur?

...

Veya bu;

İlki güzelmiş canım çok teşekkürler yardımın için.

Etek kısmında da dantel kullanacak mısın? Ama çok kabarık olmayan bir etekle bütünleştirdim hayalimde gelinliği ve 1. modeli.

Valla bana kalsa tamamen fransız dantel olsun istiyorum. Çok seviyorum ama tamamı dantel olunca çok maliyetli oluyor. Bir model giymiştim Fatihte ama straplezdi sanırım o. Eteğini baya beğenmiştim, bu üstle nasıl olur bilemedim. Böyle eteği önden açılarak geliyordu. Belden açılıyor gibiydi, içinden farklı bir kumaş çıkıyordu. 2 kat gibiydi yani eteği. Sence nasıl olur? Fotoğraf da bulamadım ama umarım anlatabilmişimdir
Fotoğraf buldum canım şu gelinliğin eteğinin biraz daha kabarık haliydi.
Eki Görüntüle 996719

Son düzenleme:
O zaman düz tül etek uç kısımlarında aynı dantelden kullanabilirsin, etek kısmı arkadan hafif kuyruklu olabilir mesela, danteli çok seviyorum bende, ve hiç kullanmamaktansa ya sadece üst kısımda ya da dediğim gibi maliyetinden dolayı etek kısmında kullanmayı düşünebilirim..

bugun gelinlik konusunda herkese fikir vermek geliyor içimden canım bi kaç modelde ben atayım sana nede olsa ben aldım gelinliğimi fikirlerim bait artık bunlar kesinlikle süper olur istediğin buysa canım

canım güzel bir modelmiş birinci resimdeki gibi yaptır alt kısmı A kesim olsun ama prenses A olmasın çok kabarık duruyo kalçadan kabaran bi model olsun ve dantelide olduğu gibi dantel yaptırma tülün üstüne aplike yaptır tabi çok aralıklı olmasın o aplike dantelin üstüne en küçük boydan taş ya da şeffaf pul işletebilirsin gelinliğim çok sade olur diyorsanda yakaya kesinlikle taş işlet benim bu ara baktığım modellerde favorim böyle oldu biyerden yoğun başlar gideceği yöne doğru azalır. Ben bu modelin yaka kısmını havuz yaka istiyorum sadece uzun kollu değil omuzlarımda yoğun taşlar olucak göğüse inene kadar azalıcak ve serpme durucak çok şık duruyor.

vaayy, gelinlik resimleri de eklenmiş bile :) ben de senin gibi, bazısının üstünü, bazısınız kolunu bazısının da eteğini beğeniyorum ama üçünü birleştirdiğimde ortaya nasıl bişey çıkacak diye merak ediyorum, ben de senin gibi böyle zarif duran modelleri beğeniyorum...sürekli araştırıyorum, bu hafta çıkmayı düşünüyorum gelinlikçilerde denemek amaçlı. kafamda benim de işte bu diyeceğim bi model yok, ama annem çok açık olmasın da...düşüncesinden yana :) bakalım hayırlısı, soruna gelince, kayık yakalarda ve böyle kollu gelinliklerde, kabarık hoş durmaz basık gösterir.ama beğendiğin tarz hoş...

oldukça gösterişli bir model bence alt tarafı kabarık olmamalı, arkadaşların dediği gibi A kesim olmalı ancak dar olanından... fatihin dışında kadıköye falan da bak bence.inş istediğini bulursun

Yaa ben de bayılıyorum dantele. Sanırım söylediğin gibi yaptırmak mantıklı olacak. Tamamının dantel olmasını isterdim ama biraz zor görünüyor.

Hayırlı olsun gelinliğin canım güle güle giy, mutlu günler getirsin beraberinde inşallah. Üst kısım olarak 2.modeldeki gibi düşünüyorum ama bu kadar kabarık bir etek nasıl durur bilemedim.

İnşallah gönlüne göre olur senin de canım. Önerini dikkate alacağım çok teşekkür ederim

balik model cok güzel olur bunun üstünden :)

Balık olanını da gördüm, çok güzeller evet ama ben boydan dolayı balık modeli yakıştıramıyorum kendime :)

oldukça gösterişli bir model bence alt tarafı kabarık olmamalı, arkadaşların dediği gibi A kesim olmalı ancak dar olanından... fatihin dışında kadıköye falan da bak bence.inş istediğini bulursun

Bugün Kadıköy'e bakacaktım ama kısmet olmadı. En kısa zamanda bakacağım. Hatta diktirirsem de orada diktireceğim muhtemelen. Ben de A kesim düşünüyorum ama eteği şu tarz bişey yaptırsam nasıl durur sence?
Eki Görüntüle 998154

Geç bile kaldım canım ya. Haftaya ben de Trabzon'da gelinlikçileri dolaşıcam gel beraber bakalım Dediğin gibi ben de her modelde farklı bir şeyi beğeniyorum ama hepsini bir araya toplayınca ne çıkar ortaya bilinmez :) Çok riskli. Keşke param olsa da gitsem Vakko'dan hazır bir model alsam ama yok işte

eğer kollar dantel olacaksa ..eteği A kesim tül inmeli uçlarında da aynı dantelden küpür olmalı en az 30 cm tabi diğer türlü perde gibi duruyo ..benim şahsi fikrim böyle:)

bende senin gibi düsünürdüm canim hep simdi gelinligimi nie balik almadim diye pisman oluyorum . boyun varsa hic düsünme mannken gibi olursun

Olabilir canim neden olmasin, sen kendini sikmadan icine sinen yerlerle konus mutlaka kafana yatan bir sey olucak. Cok gosterisli sik olcaksin hic kuskum yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…