Gelinlik Modelleri gelinliğimi seçtim, fikirlerinizi bekliyorum :)

denizz25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2011
180
1
66
İstanbul
kızlar mrb, dun gelınlıgımın ılk provasına gıttım. resımdekıne yakın bır model sectım, benımkının gogsundekı danteller ıncı ve taş yogunlukta olacak,eteklerındekı dantellerde tas 1-2 adet olacak, belındekı kusak arkada fıyonk olacak, tabı boyu burda cok uzun.duvak fılan ayarlanacak. basımdakını oylesıne takmıstım bos kalmasın dıye :) fıkırlerınızı beklıyorum kızlaaaarrr :)

Eki Görüntüle 404871

gelinlik çok hoş çok beğendimm ama beğenmediğim 1 ayrıntısı var o da belini tül şeklinde sarmış olan detay..

gelinlik çok hoş çok beğendimm ama beğenmediğim 1 ayrıntısı var o da belini tül şeklinde sarmış olan detay..

canım cok tesekkur ederım belındekı tulun uzerıne taş işlenecek, ve arkada uzun bır fıyonk seklınde duracak. hoş olur gıbıme gelıyor bilemedim

Sade ve şık.Çok yakışmış,mutluluklar tatlım.Ama ayakkabının altına adımı yazmazsam yorum falan yapmam bi daha,ona göre.(Allahım sen akıl ver bana.)

Sade ve şık.Çok yakışmış,mutluluklar tatlım.Ama ayakkabının altına adımı yazmazsam yorum falan yapmam bi daha,ona göre.(Allahım sen akıl ver bana.)

tesekkur ederım canım, ayakkabıyı henuz almadım,, alayım yazarım ok :):)

Çok güzelmiş inşallah dilediğin gibi olur.[/QUOT

inşallah canım ya, allah gönlumuze gore versın :)

belindeki kuşak biraz kalın gelmiş, bence olmasa daha zarif olacak gibi..
güle güle giy..beğendim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…