• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinliğimi seçtim, fikirlerinizi bekliyorum :)

denizz25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2011
180
1
66
İstanbul
kızlar mrb, dun gelınlıgımın ılk provasına gıttım. resımdekıne yakın bır model sectım, benımkının gogsundekı danteller ıncı ve taş yogunlukta olacak,eteklerındekı dantellerde tas 1-2 adet olacak, belındekı kusak arkada fıyonk olacak, tabı boyu burda cok uzun.duvak fılan ayarlanacak. basımdakını oylesıne takmıstım bos kalmasın dıye :) fıkırlerınızı beklıyorum kızlaaaarrr :):17:

Eki Görüntüle 404871

gelinlik çok hoş çok beğendimm ama beğenmediğim 1 ayrıntısı var o da belini tül şeklinde sarmış olan detay..

gelinlik çok hoş çok beğendimm ama beğenmediğim 1 ayrıntısı var o da belini tül şeklinde sarmış olan detay..

canım cok tesekkur ederım belındekı tulun uzerıne taş işlenecek, ve arkada uzun bır fıyonk seklınde duracak. hoş olur gıbıme gelıyor bilemedim :17:

Sade ve şık.:46:Çok yakışmış,mutluluklar tatlım.:6:Ama ayakkabının altına adımı yazmazsam yorum falan yapmam bi daha,ona göre.:1::1:(Allahım sen akıl ver bana.:27:)

Sade ve şık.:46:Çok yakışmış,mutluluklar tatlım.:6:Ama ayakkabının altına adımı yazmazsam yorum falan yapmam bi daha,ona göre.:1::1:(Allahım sen akıl ver bana.:27:)

tesekkur ederım canım, ayakkabıyı henuz almadım,, alayım yazarım ok :):)

Çok güzelmiş inşallah dilediğin gibi olur.[/QUOT

inşallah canım ya, allah gönlumuze gore versın :)

belindeki kuşak biraz kalın gelmiş, bence olmasa daha zarif olacak gibi..:34:
güle güle giy..beğendim..

Back