• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğimi önceden alsam nasıl olur fikirlerinizi bekliyorum

benımde mayısta sıparısı verdım ılk prova oldu bıle ama bayan dedıkı ana hatları bıtırelım 2.provaya subatta alıcam ölculerı tekrar kontrol edıp işlemelerını yapıcaklar etegı toplamaya subata baslıcaklar ama tamamlanmasını nısanda yada mayısta yapcaklar erken bıttıgınde kabarıklıgı sönuyomus bıde zırtbırt gıyersın sen dedı yanı kıs fıyatından alıyosun ama uzatıolar dıkımısını rahat oluyo o bakımdan

İyiki bu konuyu açmışım hem bizlerde fikir sahibi oluyor saol bu bilgileri bizlerle paylaştığının için :)

Düğünüm mayıs ayında ve yılbaşından sonra bende şu gelinlik işini aradan çıkartman istiyorum.. İnternette çok gezdim dolaştım, modellere baktım, diktirsemmi hazır mı alsam diye çok düşündüm ama artık kararımı verdim...

Ocak ayında şöyle bi moda evlerini dolaşmak istiyorum, gözüme hoş gelen bir modelide almak istiyorum, öyle diktirmekle falan uğraşmicamya.. Zaten küpürlü, dantelli, abartı bişey istemiyorum, üzerimde zarif dursun yeter..

Hele ki aldığım yer düşüne kadar benim yerime muhafaza ederse harika olur..

bişey söyliyeyimmi en mükemmeli bende öyle yaptım gittim istediğimden çok alakasız bi model beğendim üzerinde görmen bambaşka bende uğraşmicam düğünden 1 2 hafta önce ayarlamalar yapılacak okadar en rahat ve stressizi bide moda evine güvenipte model veremezsin ne çıkacağı hiç belli olmaz en güzeli mutluluklaropuyorumnanaktan

valla benim kafamda karıştı yazılanlardan ama daha avantajlı bi fiyattan almak varken niye daha fazla ödeyesinki, benim düğün tarihim belli olsaydı ben alırdım hem kafam rahatlardı hemde param cebimde kalırdı.ordan burdan kıstıklarıyla insan düğün parasını çıkarıyo inana.:))

canım ılk hayrlı olsun dıyourm...ve bence onceden dıktrmem ck dogru degıl cunku ınan ınssan duugn stresınden 1 haftada kılo verıyor kendımden bılıyorum sonradan sorun yasamamn ıyı olmaz pısman olma mutluluklarrr

canım ılk hayrlı olsun dıyourm...ve bence onceden dıktrmem ck dogru degıl cunku ınan ınssan duugn stresınden 1 haftada kılo verıyor kendımden bılıyorum sonradan sorun yasamamn ıyı olmaz pısman olma mutluluklarrr

canım 2 parça üst kısmı bağcıklı olanlardan o yüzden o kısımda sorun yok
alt kısım için zaten son hafta prova alıcaz aynı zamanda gelinlik hazır kaydirigubbakcemile2

tatlım bi işi aradan çıkarmış olursun bari...gelinlikte öyle koşuşturmayla alınınca da içine sinmeme ihtimalide olabilir...benimde nasipse mayısta şimdiden bakıyorum uygun bulursam alıcam bulamazsam diktiririm bari zamanda var...

Mükemmel bir gelinliğim var ve gördüğünde bayılacağına eminimmm çünküü o kadar çok kişi hayran kaldı ki...sadece birkaç saat giydim kuru temizlemesi yapıldı mis gibii....bana msj at fotoğraflarını gönderebilirim.hem asil hem şık olmak istiyorsan.........

benim daha cok zaman var evlenmeme ama söyledikleriniz çok mantıklı..kilo almadıgımız sürece erken almak daha avantajlı..500tl aldım diyorsun gelinliği yazın gitsen 1000 telden asagı açmazlardı fiyatı..çook iyi yaptın bence..bu arada kilo almamaya calıs yinede..kilo versen problem cok olmaz..bende düğünden önceki kıs almayı düşünüyorum sayenizde..mutluluklar şimdiden canım..

mantıken evet doğru ama benim gibi kararsız biri için asla uygun değil.. ben erkenden alırsam düğüne kadr bi ton modeller çıkacak ve aklım kalıcak..düğünümün berbat geçmesi için en büyük sebep bu olur herhalde... boshayallersmile

aslında hem mantıklı hem değil ama bence mantıklı tamam budur benim istediğim dedikten sonra zaten birşey olmaz aynı şeyleri bende düşünmüştüm olsa nasıl olur abartmışmı olurum diye ama neden olmasın ki yazılanlardan da bakılırsa gayet iyi olur :teytey:

kızlar ben şimdi başka hiç bir gelinliğe bakmyorum pcdeki resimleride sildim :D
ama zaten kararlıyımdır bu diyorsam odur genelde öyle olmuştur bakın kına kıyafetlerimi bile hal ettim önümüzdeki ay ayakkabılarımıda alıcam düğünden 1.5-2 ay öncede kuaförümü ayaralarım ozamana bi iç giyim falan filan kalacak herşeyi sindire sindire yapmak daha güzel ve sakin oluyor
gelinlikleri giyerken hiç stres yapmadım bu olmazsa başkası olur dedim ama son bir ay olsa ay bulamıycam ay şöyle olacak diyip kendimi yiyecektim böyle benim için daha iyi oldu :)

Back