- 23 Ocak 2012
- 505
- 15
- 298
cnmm benm yaa evtt hisar çay kaşıkları vazgeçilmezzzz:)) gelinlik süper gerçekten, ne bilim görür görmez bayıldm o kdr yakışmıs ki fiziğine..inşş bende böyle fotograflarım te buralara eklerm size de gösterrirm..allah mesut etsn cnm benm
Siyah veya pembe kuşak bir de kırmızı kuşak var bele bağlanacak. :44:
Gelinlik hoş, kibar. Çok da yakışmışMutluluklarrrr
Ama ben düğünümde bu kadar sade tercih edeceğimi sanmıyorum.
Siyah veya pembe kuşak bir de kırmızı kuşak var bele bağlanacak. :44:
Gelinlik hoş, kibar. Çok da yakışmışMutluluklarrrr
Ama ben düğünümde bu kadar sade tercih edeceğimi sanmıyorum.
teşekkür ederim , inş sende içine sinen gelinliği çabucak bulursun :) kırmızı kuşak bağlamıcam ben düğün zaten nişanlımın memleketinde olucak kendi evimden çıkamıcam o yüzden kuaförden direk salona geçicem kırmızı kuşak bizde evden çıkarken takılır .. Böyle olması çok işime geldi zaten istemiyorum desem mutlaka yanlış anlayan çıkıcaktı :)
Ben cok begendim herturlusu guzel olur bence.insanlarin aliskanliklarini yikmak cok zor kendini nasil dah iyi hissedip begeniyorsan onu yaptir derim.ne ayip kirmizi kusak masumiyetin simgesi nasil takmazsin sonra nederler :) saka mi ya ya artik insanligin iyiligin namusun ahlakin sadece gonulde olacagini ogrenin o kusagi taksa nolur takmasa nolur.umarim soyledigim sey gelinligin guzelliginin onune gecmez.
Çokk beğendimmmBeyaz gelinliklere bayılıyorum. Pembe kuşağında çok yakışacağından eminimm.
Eki Görüntüle 457782 Eki Görüntüle 457781 Eki Görüntüle 457783 Eki Görüntüle 457784 Saçını böyle birşey yaparsan harika olurr bence. Pembeyide böyle kullanırsan ohhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?