Gelinlik Modelleri Gelinliğimi aldım :)

siyah kuşak orayı kesmiş.bide etek kısmının başlangıcı var ordan da kesildiği için o siyah kuşak olmasa daha güzel olur bence hatta o olmasa harika olur.. normalde ben de böyle kuşak seviyorum,hoş durabiliyo ama modeline göre..diye düşünüyorum

nacizane düşüncem

onun dışında çok hoş gerçekten güle güle,mutlulukla giyin

Son düzenleme:
Siyah veya pembe kuşak bir de kırmızı kuşak var bele bağlanacak. :44:

Gelinlik hoş, kibar. Çok da yakışmış Mutluluklarrrr

Ama ben düğünümde bu kadar sade tercih edeceğimi sanmıyorum.

İnş canım en doğru kararı vereceğine eminim , merakla bekliyorum :) hep güzel günlerimizi konuşuruz inş ..

teşekkür ederim , inş sende içine sinen gelinliği çabucak bulursun :) kırmızı kuşak bağlamıcam ben düğün zaten nişanlımın memleketinde olucak kendi evimden çıkamıcam o yüzden kuaförden direk salona geçicem kırmızı kuşak bizde evden çıkarken takılır .. Böyle olması çok işime geldi zaten istemiyorum desem mutlaka yanlış anlayan çıkıcaktı :)

teşekkür ederim , inş sende içine sinen gelinliği çabucak bulursun :) kırmızı kuşak bağlamıcam ben düğün zaten nişanlımın memleketinde olucak kendi evimden çıkamıcam o yüzden kuaförden direk salona geçicem kırmızı kuşak bizde evden çıkarken takılır .. Böyle olması çok işime geldi zaten istemiyorum desem mutlaka yanlış anlayan çıkıcaktı :)

toz pembe kuşağı bugün teslim aldım onun rengide çok güzel fikir veren herkese çok teşekkür ederim , herşey gönlünüzce olsun ..

Sevgili Buttercurpnr ,kırmızı kusak gelin kendi evinden cikarkenmi takılır sadece????

Sevgili Vuslata yolculuk BİZDE öyle oluyo sorguya açık bi konu değil ..

Merak etmeyin sizi sorguya çekecek değilim ,kimsenin hayatı beni ilgilendirmez,
Sadece şaşkınlığımı gizleyemedim ama siz kompleks yaptınız o ayrı

Çokk beğendimmm Beyaz gelinliklere bayılıyorum. Pembe kuşağında çok yakışacağından eminimm.

Saçını böyle birşey yaparsan harika olurr bence. Pembeyide böyle kullanırsan ohhh

çok güzel gelinlik ama kuşak siyah olmasa daha iyi olur bence....
mutluluklar...

Ben cok begendim herturlusu guzel olur bence.insanlarin aliskanliklarini yikmak cok zor kendini nasil dah iyi hissedip begeniyorsan onu yaptir derim.ne ayip kirmizi kusak masumiyetin simgesi nasil takmazsin sonra nederler :) saka mi ya ya artik insanligin iyiligin namusun ahlakin sadece gonulde olacagini ogrenin o kusagi taksa nolur takmasa nolur.umarim soyledigim sey gelinligin guzelliginin onune gecmez.

Taşın banamiydi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…