• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğimi aldım :)

Çoooookkkkkkkkkk güzel çoooookkk. :O
Ben siyah kuşağa bittim yalnız. Pembe hiç zevkim değildir.
Süper süperr... :))

çok beğendim, güle güle giymek nasip olsun inşallah...
benim gelinliğim de dikim aşamasında, çok özendim bak şimdi, hemen dikilse de burada paylaşsam:)

Gelinlik konusunda sayısız kez fikirlerine basvurduğum minenes ve zevkine çok güvendiğim gnnrkcy ve nil den özellikle yorum bekliyorum :)

Eki Görüntüle 452962

Eki Görüntüle 452963

:beğen :beğen :beğen :beğen:))))
ifadeler kifayetsiz diyorum başka da bişi demiorm bu ne asalet, bu ne şıklık bu ne sadelik cnm benm ya..siyah kuşağa ayrı bayıldm, ha bazısı der neden siyah die ama damatla uyumun böylesi yani..
ömür boyu mutlulukssss:)

Merhaba,

Herkes gibi gelinliğinizi beğendim. Fiziğinize güzel durmuş, sade, abartısız, iyi dikilmiş. Tek benim keşke dediğim mesela, etek bitiminde bence astar ile tül tam aynı uzunlukta olmalı. Belki topuklu ile giyinmediniz, bilemiyorum. Pronoviasların tül eteklerine bakın mesela, astarın varlığını-yokluğunu anlayamazsınız.

Kuşağı ben de siyah sevdim aslında, pembe de güzel olur. İkisini de düğünün farklı saatlerinde kullanabileceğiniz fikri de doğru bence.

Hayırlı olsun...

çooooooook güzel canım bayıldım:16:
bu gelinliğe aşık olduktan sonra dikime güvenmeyip bende gelinliğimi kuşaklı hazır model aldım:1:

:beğen :beğen :beğen :beğen:))))
ifadeler kifayetsiz diyorum başka da bişi demiorm bu ne asalet, bu ne şıklık bu ne sadelik cnm benm ya..siyah kuşağa ayrı bayıldm, ha bazısı der neden siyah die ama damatla uyumun böylesi yani..
ömür boyu mutlulukssss:)

yaa nil valla stres olmuştum beğenicen mi beğenmicen mi diye :) zevkine gerçekten çok güveniyorum hani bi çay kaşığıyla ilgili bile söylenebilecek en mantıklı şeyi bulduğundan mıdır nedir :):)
çoooook mutlu oldum şimdi darısı sana inş daha güzeli senin olsun :)

Merhaba,

Herkes gibi gelinliğinizi beğendim. Fiziğinize güzel durmuş, sade, abartısız, iyi dikilmiş. Tek benim keşke dediğim mesela, etek bitiminde bence astar ile tül tam aynı uzunlukta olmalı. Belki topuklu ile giyinmediniz, bilemiyorum. Pronoviasların tül eteklerine bakın mesela, astarın varlığını-yokluğunu anlayamazsınız.

Kuşağı ben de siyah sevdim aslında, pembe de güzel olur. İkisini de düğünün farklı saatlerinde kullanabileceğiniz fikri de doğru bence.

Hayırlı olsun...

Çok teşekkür ederim , işi bilene sormak lazım diye özellikle sizden yorum bekledim :) evde denedim ayakkabı yoktu o yüzden böyle gözükmüş bende farkettim ama o an görmemişim , yoksa farkedilmiyo :)
kuşak meselesi hala bi muamma , bakalım o gün ne gerektiriyosa öyle olacak heralde ..

çok beğendim, güle güle giymek nasip olsun inşallah...
benim gelinliğim de dikim aşamasında, çok özendim bak şimdi, hemen dikilse de burada paylaşsam:)

inş hiç sorunsun hemen dikilir bizde görebiliriz :) mutluluklar canım

BA YIL DIM :)
Siyah kuşak çok asil durmuş

Çok zarif bir gelinlikk. Çok yakışmış çok güzel taşımışsın. Ama kuşağın syah olmasını beğenmedim ben pek. Toz pembe olursa çok cicidurur diye düşünüyorum :) Mutluluklar :)

Çookk hoşşş:16:
Ben özellikle straplez olmasını beğendim.Siyah kuşak da güzel ama ben olsam pembe seçerdim.Tabi tercih meselesi.Bir ömür mutlu olursunuz inşallah

yaa nil valla stres olmuştum beğenicen mi beğenmicen mi diye :) zevkine gerçekten çok güveniyorum hani bi çay kaşığıyla ilgili bile söylenebilecek en mantıklı şeyi bulduğundan mıdır nedir :):)
çoooook mutlu oldum şimdi darısı sana inş daha güzeli senin olsun :)

cnmm benm yaa evtt hisar çay kaşıkları vazgeçilmezzzz:)) gelinlik süper gerçekten, ne bilim görür görmez bayıldm o kdr yakışmıs ki fiziğine..inşş bende böyle fotograflarım te buralara eklerm size de gösterrirm..allah mesut etsn cnm benm:69:

Ya var ya ben bu resimleri ne kadar aradım bir bilsennnn:46: bir ara baktığım ve en beğendiğin gelindi ama sonra rumuz hatrlayamadım kaydetmemiştimde fotografları,özellikle saçımı böyle istiyorum ben de düğünümde ama hep incecik maşa yapıyolar bunu götürüp göstercektim ve tabi ki saç rengine de bitmiştim, nasıl sevindim şimdiii:21:

ahaha :)) beğenmene çok sevndim hayatımmmmm sen iste yeter bn eklerm yne içine sndiyse yaptr tabi 1 kere evlenioz:123:

Gelinligin gercekten su gibi dupduru inanilmaz sade ama cok guzel ve fizigne cok cok yakismis kusak olaarak siyah i secerdim ben olasaydim o pembe romantk bir hava katacak ama bu zitlik yaratiyor daha dikkat cekici mutlluluklar:42:

Bi prenses gördüm sanki....

Çok güzel olmuşşşş, çok yakışmışşş... Muhteşem bir karar vermişsin.

Mutlulukla giyin canım :)

bende aynen senin dediğin gibi düşünmüştüm damatlıkla uyumlu olur diye bide siyah rengini çok severim ben .. Ama sonra gelinlik şimdi yas gibi algılanır mı , düğüne gelen herkes bizim yaşımızda ve fikrimizde olmıcak bu farklılık gözlerine hoş görünür mü filan diye düşünerek toz pembesinide yaptırdım ..
Nişanlım senin içine sinen olsun kimseyi düşünme diyo ama ben düğünümde sivrilmek istemiyorum :)
Ne bileyim yaa hala kararsızım :):)

boşver sen diğer insanları bu senin düğünün sivrileceksin tabii :) hem daha sonra pembeye geçiş yapınca kimse öyle düşünmez herkesin göz zevkine ve düşüncelerine iki kurdelaylada hitap etmiş olursun

Back