• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğimi aldım :)

BAYILDIMMMMMMMMMMMMMM!!!!! TÜhhhhhh Tüh diyorum keske bende böyle bi gelinlik alsaymisim ya :14: Tekrar mi dügün yapsam ne :62:
çok sade ve çok güzel canim..
Mutluluklar dilerimmmmm... :16::16:[/QUOTE]

Canımm çok teşekkür ederim , hiç öyle düşünme benim düğünümden sonra da farklı gelinlikler çıkıcak ve bende eminim onları çok beğenicem .. Ne güzel düğünün geçmiş darısı bana yaklaştıkça o kadar strese girdim ki anlatamam uykularım iştahım her şey birbirine girdi.. Gelinlik modeli filan düşünemez oldum :)

BAYILDIMMMMMMMMMMMMMM!!!!! TÜhhhhhh Tüh diyorum keske bende böyle bi gelinlik alsaymisim ya :14: Tekrar mi dügün yapsam ne :62:
çok sade ve çok güzel canim..
Mutluluklar dilerimmmmm... :16::16:

Canımm çok teşekkür ederim , hiç öyle düşünme benim düğünümden sonra da farklı gelinlikler çıkıcak ve bende eminim onları çok beğenicem .. Ne güzel düğünün geçmiş darısı bana yaklaştıkça o kadar strese girdim ki anlatamam uykularım iştahım her şey birbirine girdi.. Gelinlik modeli filan düşünemez oldum :)[/QUOTE]

Hii oyüzden her yil yildönümünü yeni bi gelinlkle tazeleyelim dermiisimmm :1:
Evet canim çok sükür, çok yorucu kosturmaca bi dönemdi, aynen ne yedigimden ne içtigimden bisey anliyodm, stresten çok zayiflamistim Allahtan gelinligim arkadan ipliydi çeke çeke yoksa bollascakti.. Aklim fikrim eksik bisey varmi, bisey unuttukmu.. nasil olcak acabalardaydi, ama dügün gecesi bi basladi baslamasiyla bitmesi bir oldu sanki.. çok çabuk bitiyo.. ve diyosunki aylarca ugrastigim sey bukadar çabukmu bitti :9:
Eglence devam etsin diye dügün yetmiyomus gibi gelinlikle yemege çiktik :9: O günün tadini çikar canim.. Degsin bütün zahmetinize..

Canımm çok teşekkür ederim , hiç öyle düşünme benim düğünümden sonra da farklı gelinlikler çıkıcak ve bende eminim onları çok beğenicem .. Ne güzel düğünün geçmiş darısı bana yaklaştıkça o kadar strese girdim ki anlatamam uykularım iştahım her şey birbirine girdi.. Gelinlik modeli filan düşünemez oldum :)

Hii oyüzden her yil yildönümünü yeni bi gelinlkle tazeleyelim dermiisimmm :1:
Evet canim çok sükür, çok yorucu kosturmaca bi dönemdi, aynen ne yedigimden ne içtigimden bisey anliyodm, stresten çok zayiflamistim Allahtan gelinligim arkadan ipliydi çeke çeke yoksa bollascakti.. Aklim fikrim eksik bisey varmi, bisey unuttukmu.. nasil olcak acabalardaydi, ama dügün gecesi bi basladi baslamasiyla bitmesi bir oldu sanki.. çok çabuk bitiyo.. ve diyosunki aylarca ugrastigim sey bukadar çabukmu bitti :9:
Eglence devam etsin diye dügün yetmiyomus gibi gelinlikle yemege çiktik :9: O günün tadini çikar canim.. Degsin bütün zahmetinize..[/QUOTE]

Sürekli midem bulaniyo yaaa kusmadan düğünü bitirirsek çok iyi olcak ;) bende atlatmak istiyorum artık..

Çook güzel olmuş :) Hep siyah veya pembe kemerli modellere özenmişimdir :) Eeee düğünün bittiğine göre, kiraya veriyor musun? :)

kızlar herkese merhaba uzuuuunca bi aradan sonra geldim .. Düğünüm oldu gelinliğimi pembe kuşakla kullandım ve sizler gibi düğüne katılanlarda çok beğendi :) Fikirleriniz beğenileriniz için tekrar çok teşekkür ederim .. Ben bu stresli ve bi o kadar güzel süreci atlattım darısı hepinizin başına ..

çok güzel bir gelinlik bayıldım gerçekten fiyatı ne kadar acaba bi mahsuru yoksa öğrenebilir miyim :)

gelinligin cok şık ve sadeymiş bayıldım.dügün fotograflarınıda bekliyoruz:34:

Allah mutlu mesut etsin!
Maşallah, resimdeki sen misin?
Gelinlik çok güzel! Sade ve zarif duruyor!

Offff yaaaa, bende istiyom!

Back