Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çooookkk teşekkür ederm hayatım darısı hatta daha gzelleri sana inşallah:)) sende toplu yaptr o zamn bn topuzu fazla sevmedğim için böle yaptrdım ama bazılarına inanlmaz yakışıyo bnm çoğu seym pembeydi arabam ayakkabım çiçeğim düğün mekanı :))) tabi oynama faslına gelince ayakkabımı değiştrp converse gydm buarada 1 yıl oldu evleneli:))
Çoook çokkk beğendim, kesinlikle beğendiğim tarz bu benim
çok asil duruyo, eğer sakıncası olmazsa arşivime eklemek isterim
gelinliğimi diktirdim Fatih te Neslihan Platin moda evi var .. Orda bu modelden vardı , kumaşları , dantelleri ve dikimleri gerçekten diğerlerinden farklı duruyo tavsiye ederim .. Çokta ilgili insanlar .. Yalnız ben ilk heycanla çok fazla indirim yaptıramadım biraz daha ısrarcı biriyle gitmek lazım :) 2500 e mal oldu ..
Ya var ya ben bu resimleri ne kadar aradım bir bilsennnn bir ara baktığım ve en beğendiğin gelindi ama sonra rumuz hatrlayamadım kaydetmemiştimde fotografları,özellikle saçımı böyle istiyorum ben de düğünümde ama hep incecik maşa yapıyolar bunu götürüp göstercektim ve tabi ki saç rengine de bitmiştim, nasıl sevindim şimdiiievet tepeden duvak aynen süper olur cnm bak bnm saçımı buydu bikaç resm ekliim :))
Eki Görüntüle 453333 Eki Görüntüle 453334 Eki Görüntüle 453335 Eki Görüntüle 453336 Eki Görüntüle 453337
nasıl güzel nasıl şık nasıl tatlı bi model seçmişsin zevkini çok beğendim. ama toz pembe kurdelaya hayır diyorum ben.. bence siyah harika olmuş çok asil durmuş ve damatta siyah takım giyeceği için çok güzel uyum olur diye düşünüyorum. böyle çık bence gecenin ilerleyen saatlerinde vur patlasın çal oynasına geçince pembeye geçiş yaparsın :)) hoş olur
ilkdefa bir gelinliğe yorum yazıyorum harikaaaaaa inanılmaz beğendim tam zevkim :) hayırlı güzel mutlu günlere vesile olsun inşallah ve darısı başıma :)
ilkdefa bir gelinliğe yorum yazıyorum harikaaaaaa inanılmaz beğendim tam zevkim :) hayırlı güzel mutlu günlere vesile olsun inşallah ve darısı başıma :)
duruşu felan çok güzel modern duruyor ancak göremedim üstünde taş işleme felan varmı bence bir gelinlikte ya taş işleme yada dantel olması gerekiyor ama böylede iyi bende gelinliğimi satın alıp sonradan işlemeli dantelle ağırlaştırmayı düşünüyorum bence çok güzel ama üstünde işleme olsa daha güzel olur.
çok güzel durmuş ama avrupai iyi bulmuşsun bence bende fazla alaturka sevmiyorum markası ne kaça aldın orjinal duruyor.cnm bende duru olsun istedim hep taş hiç düşünmedim , dantel severim ama istediğim tarzda bulamadım ..