• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğimi aldım :)

Çoook çokkk beğendim, kesinlikle beğendiğim tarz bu benim :69:
çok asil duruyo, eğer sakıncası olmazsa arşivime eklemek isterim :17:

Çoook çokkk beğendim, kesinlikle beğendiğim tarz bu benim :69:
çok asil duruyo, eğer sakıncası olmazsa arşivime eklemek isterim :17:

Bende çok beğendim. Sadelik bana göre en güzel şıklık. Saçın bende toplanmasından yanayım. Nemli bir iklimde yaşıyorsan eğer düğünde yazın olacaksa yakar salık saç. Kışın olsa belki olabilir. Çok topuz durmasını sevmiyorsan dağınık topuzda yapabilirsin. Mutluluklar..

çooookkk teşekkür ederm hayatım darısı hatta daha gzelleri sana inşallah:)) sende toplu yaptr o zamn bn topuzu fazla sevmedğim için böle yaptrdım ama bazılarına inanlmaz yakışıyo bnm çoğu seym pembeydi arabam ayakkabım çiçeğim düğün mekanı :))) tabi oynama faslına gelince ayakkabımı değiştrp converse gydm:1::1: buarada 1 yıl oldu evleneli:))

bende bugünleri atlatıp bir yıl oldu dermiyim acaba .. Stres stres stres geçmicek gibi :) topuklara dayanmak zor benimkiler minik topuk boydan dolayı ama onlarıda atarım en kısa zamanda kesin :) Allah bir ömür ayırmasın canım , her şey gönlünce olsun ..

çok güzel canım gelinliğin bayıldım mutluluklar dilerim...darısı bekarların başına...

gelinliğimi diktirdim Fatih te Neslihan Platin moda evi var .. Orda bu modelden vardı , kumaşları , dantelleri ve dikimleri gerçekten diğerlerinden farklı duruyo tavsiye ederim .. Çokta ilgili insanlar .. Yalnız ben ilk heycanla çok fazla indirim yaptıramadım biraz daha ısrarcı biriyle gitmek lazım :) 2500 e mal oldu ..

canım bende istanbuldayım gelinlikçini hemen not ediyorum ve fiyatıda tam vermek isticeğim fiyat aklımda bulunsun bende sade bir model istiyorum çünkü

siyah kuşak dışında begendım ben de, karateci gibi siyah kuşak da neymiş:)) toz pembeyi al sen bence. mutluluklar.

nasıl güzel nasıl şık nasıl tatlı bi model seçmişsin zevkini çok beğendim. ama toz pembe kurdelaya hayır diyorum ben.. bence siyah harika olmuş çok asil durmuş ve damatta siyah takım giyeceği için çok güzel uyum olur diye düşünüyorum. böyle çık bence gecenin ilerleyen saatlerinde vur patlasın çal oynasına geçince pembeye geçiş yaparsın :)) hoş olur

Ya var ya ben bu resimleri ne kadar aradım bir bilsennnn:46: bir ara baktığım ve en beğendiğin gelindi ama sonra rumuz hatrlayamadım kaydetmemiştimde fotografları,özellikle saçımı böyle istiyorum ben de düğünümde ama hep incecik maşa yapıyolar bunu götürüp göstercektim ve tabi ki saç rengine de bitmiştim, nasıl sevindim şimdiii:21:

ilkdefa bir gelinliğe yorum yazıyorum harikaaaaaa inanılmaz beğendim tam zevkim :) hayırlı güzel mutlu günlere vesile olsun inşallah ve darısı başıma :) :nazar:

nasıl güzel nasıl şık nasıl tatlı bi model seçmişsin zevkini çok beğendim. ama toz pembe kurdelaya hayır diyorum ben.. bence siyah harika olmuş çok asil durmuş ve damatta siyah takım giyeceği için çok güzel uyum olur diye düşünüyorum. böyle çık bence gecenin ilerleyen saatlerinde vur patlasın çal oynasına geçince pembeye geçiş yaparsın :)) hoş olur

bende aynen senin dediğin gibi düşünmüştüm damatlıkla uyumlu olur diye bide siyah rengini çok severim ben .. Ama sonra gelinlik şimdi yas gibi algılanır mı , düğüne gelen herkes bizim yaşımızda ve fikrimizde olmıcak bu farklılık gözlerine hoş görünür mü filan diye düşünerek toz pembesinide yaptırdım ..
Nişanlım senin içine sinen olsun kimseyi düşünme diyo ama ben düğünümde sivrilmek istemiyorum :)
Ne bileyim yaa hala kararsızım :):)

duruşu felan çok güzel modern duruyor ancak göremedim üstünde taş işleme felan varmı bence bir gelinlikte ya taş işleme yada dantel olması gerekiyor ama böylede iyi bende gelinliğimi satın alıp sonradan işlemeli dantelle ağırlaştırmayı düşünüyorum bence çok güzel ama üstünde işleme olsa daha güzel olur.

duruşu felan çok güzel modern duruyor ancak göremedim üstünde taş işleme felan varmı bence bir gelinlikte ya taş işleme yada dantel olması gerekiyor ama böylede iyi bende gelinliğimi satın alıp sonradan işlemeli dantelle ağırlaştırmayı düşünüyorum bence çok güzel ama üstünde işleme olsa daha güzel olur.

cnm bende duru olsun istedim hep taş hiç düşünmedim , dantel severim ama istediğim tarzda bulamadım ..

Back