- 18 Aralık 2011
- 659
- 21
- 68
Gelinlik bambaşka bi zerafet ... Hayırlı olsun, mutluluklar dilerim ...
Çok teşekkür ederiiiim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelinlik bambaşka bi zerafet ... Hayırlı olsun, mutluluklar dilerim ...
Taşın banamiydi??
gelinliğin gösterişsiz diye adlandırlır ama çok hoş ve zariff bayıldımmm mutlulukla giy normalde ben dantelli ve A fromunda gelinliklerden hoşlanırım ama bu kabarıklık bile hoşuma gitti düşün artık o kadar güzel
anooowww,çok mu çok tatlı bi gelinlik mutluluklar canım
Gelinlik çok güzel bayıldım
Harika bir seçim. Hem sade hem çok şık. Kendine güvenen gelinler fazla abartıdan taştan parıltıdan kaçıp kendi güzelliğini öne çıkarır böyle sade bir gelinlik tercih eder diye düşünüyorum. Sizin üstünüzde de çok hoş durmuş. Mutluluklar dilerimm :)
büyüleyici bir gelinlik çok güzel canım ya güle güle giy toz pembe kesinlikle kuşak ve pembe gelin çiçeği ve pembe ayakkabı ile muhteşem olursun
gelinliğinize bayıldım.size de çok ama çok yakışmış.kabarık gelinlikleri sevmezdim ama böyle asil ve sade kabarıklık çok güzel durmuş.kuşak için fikrin de çok mantıklı,iki rengi de kullanabilirsin düğün boyunca yada fotoğraf çekimlerinde. nazar boncuğunu da unutma sakın,içine bir yere tak mutlaka,ihtiyacın olacak..