• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğimi aldım :)

Taşın banamiydi??

Sahsi olarak size degil bu onyargi ile bakan insanlara.tabi sanirim sizde boyle dusundugunuz icin sizde boyle dusunuyprsaniz sizede geliyor.orf adettir guzeldir bende taktim ama takmak istemeyene sasirmamaliyiz illa takilmasi lazim bakis acisini anlayamiyorum.bu bir atisma degil lutfen yanlis anlamayin ama dogru bulmadigimda asikar.insanlar gonul guzelligi ile saftir o kirmizi kusagi takan cok kasarlar var mesela bunlar gercegi yansitmiyor o yuzden takmadi diye aa nasil olur dememeliyiz

öncelikle msjininiz icin tskler çok gusel anlatmissiniz,herkes sizin gibi tatlı dille anlatsa...

Bn illa takılsın demiyorumki konu sahibi kendi evlerinden gelin cikmicagi icin takmicam dedi,sasirdim ,bnd aceba o sekilde olabiliyormu diye merak ettim,çünkü bnim bildiklerim farklıydı (herkesinkinide bilemeyeceğine gore).. Yazdıklarımı okursanız kötü bı niyetimin olmadigini anlarsiniz...bn milletin belini takip edicek değilim

gelinliğin gösterişsiz diye adlandırlır ama çok hoş ve zariff bayıldımmm mutlulukla giy :16: normalde ben dantelli ve A fromunda gelinliklerden hoşlanırım ama bu kabarıklık bile hoşuma gitti düşün artık o kadar güzel :1:

gelinliğin gösterişsiz diye adlandırlır ama çok hoş ve zariff bayıldımmm mutlulukla giy :16: normalde ben dantelli ve A fromunda gelinliklerden hoşlanırım ama bu kabarıklık bile hoşuma gitti düşün artık o kadar güzel :1:

çok teşekkür ederim canımm :)

Gelinliğin çok zarif,sade ama gösterişli:1: Çok begendim hayırlı olsun canım..

Harika bir seçim. Hem sade hem çok şık. Kendine güvenen gelinler fazla abartıdan taştan parıltıdan kaçıp kendi güzelliğini öne çıkarır böyle sade bir gelinlik tercih eder diye düşünüyorum. Sizin üstünüzde de çok hoş durmuş. Mutluluklar dilerimm :):nazar:

:nazar::nazar:gelinliğinize bayıldım.size de çok ama çok yakışmış.kabarık gelinlikleri sevmezdim ama böyle asil ve sade kabarıklık çok güzel durmuş.kuşak için fikrin de çok mantıklı,iki rengi de kullanabilirsin düğün boyunca yada fotoğraf çekimlerinde. nazar boncuğunu da unutma sakın,içine bir yere tak mutlaka,ihtiyacın olacak..

büyüleyici bir gelinlik çok güzel canım ya güle güle giy toz pembe kesinlikle kuşak ve pembe gelin çiçeği ve pembe ayakkabı ile muhteşem olursun

Harika bir seçim. Hem sade hem çok şık. Kendine güvenen gelinler fazla abartıdan taştan parıltıdan kaçıp kendi güzelliğini öne çıkarır böyle sade bir gelinlik tercih eder diye düşünüyorum. Sizin üstünüzde de çok hoş durmuş. Mutluluklar dilerimm :):nazar:

Çok teşekkür ederim hep sade bi gelinlik hayal etmiştim , yakıştırdığın için çok sağol :)

büyüleyici bir gelinlik çok güzel canım ya güle güle giy toz pembe kesinlikle kuşak ve pembe gelin çiçeği ve pembe ayakkabı ile muhteşem olursun

Teşekkür ederim canım söylediğin gibi toz pembe çiçek kullanıcam :)

:nazar::nazar:gelinliğinize bayıldım.size de çok ama çok yakışmış.kabarık gelinlikleri sevmezdim ama böyle asil ve sade kabarıklık çok güzel durmuş.kuşak için fikrin de çok mantıklı,iki rengi de kullanabilirsin düğün boyunca yada fotoğraf çekimlerinde. nazar boncuğunu da unutma sakın,içine bir yere tak mutlaka,ihtiyacın olacak..

çok teşekkürler canımmm :)

Back