Gelinliğimi Aldım Nasıl Olmuşş??

gelınlıgın ust kısmındakı taslar harıka valla vuucut tıpıne de guzel olmus tam oturmus uzerıne sankı egretı durmamıs yanı bu cok onemlı bence fızık tıpıne gore almak gelınlıgı allah mutlu etsın cnm duvagında guzel bende boyle bu model duvak sevıyorumkaydirigubbakcemile5

a.s. amin cnm allah senide mutlu etsin işallah.

hepinize teşekkürler kızlar. şimdi bide saç modelimde karar versem tam olcak a.s taç aldım taçlı model arıyorum ayrı bi konu açtım oraya taçlı gelin saçı modelleri eklerseniz sevinirim :dance:

cok güzelmiş cnm senin begenmen önemli herseyden önce içine sindiyse tmm dır
Allahim tamamina erdirsin ve hic ayirmasin insallah a.s.

Üst kısmı aynı benim gelinliğime benziyor. Çok güzel canım Allah mesut etsin. Çok çok güzel bir gelin olacaksın eminim. Straplez giyme ihtimalin var mı merak ettim. Öyle olsa da çok güzel olur. Yakası buna müsait çünkü çok açık değil. Bedenini sarıyor ondan düşmez. Askısız da bir düşün derim tabi enişte birşey demezse. :)
İlki benim saçım :) diğerleri de model olsun sana a.s.
Taç aldım demişsin sonradan okudum canım. Yanda çiçekler de çok güzel oluyor. Taçlı model de bakayım sana dur.

a.s. saol cnm modeller çok güzelmiş. gelinliğin askılarını çıkarmayı düşünmüştük ama oynarken falan yukarıya çekiştirip durmıyayım diye vazgeçer gibi oldum ama belli olmaz belki çıkarırım.saol tavsiyen için cnm.
düğün fotolarımıda eklerim işallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…