• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinliğimi aldım kızlar bakalım beğenicek misiniz

yaramaz262

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2008
58
0
96
Bursa
dün aysıraya gttim hayalimdekiler fransz danteliydi ama hiç ummadğım bi modeli gydim ve çok içimize sindi aldık:D:D tek bir modele takılı kalmamak lazımmış bayanlar benden size tavsiye.kaydirigubbakcemile4 (2.sayfada büyük hali var)

Eklentiler

• $aysira_263_b.jpg
    $aysira_263_b.jpg
    5 KB · Görüntüleme: 73
Son düzenleme:
hmm bliyorum ilk denedğim gelinlikti ve çok şık çok ağır.ama pahalı geldği için ben vazgeçtim bunda karar kıldım..güle güle gyersin inş.

Arkadaşlar aysirada nasıl fiyatlar benimde düğünüm ekimde ama şimdiden bakmaya başladım.
Nasıl fiyatlar uygunmu güzel modeller varmı?

bence şimdiden bakarsan iyi edersin.en azndan onun stresi kalkmış olur.nakitte indrmleri oluyo yüzde 20 ama biraz daha pazarlık sonucu indrebilrler.tacı kesesi ve çiçeği dahil ancak bolero ve duvağa ayrı fyat alıyorlar..

Cnm hayirlisi olsun bende aysiradan aldim hic aklimda olmayan bir model :) hayirlisi olsun gule gule giy cnm

çok sağolun :D:D hepimiz için inşallah.resmlerde net değil ama gidip görnce ve üstnde giyince daha farklı bi duruşu oluyo gelinliklerin.

Canım güzelmiş gelinliğin.Mutlulukla gitydiğin ilk ve son gelinliğin olsun.
Huzurunuz doruklarda olsun inş.

Back