• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinliğimi aldım ama kırışmış :(

endlesslove06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2011
78
6
86
Ankara
1 hafta önce gelinliğimi aldım koliye koyup verdler kırışmaz dediler ama kırışmış kızlar ne yapıyım ben şimdi kendim ütülesem yakarmıyım bana yardımcı olun lütfen.. haftaya düğünüm var siz nasıl muhafaza ettiniz gelinliğinizi ev kalabalık olduğu için asamıyorumda ::(:(

1 hafta önce gelinliğimi aldım koliye koyup verdler kırışmaz dediler ama kırışmış kızlar ne yapıyım ben şimdi kendim ütülesem yakarmıyım bana yardımcı olun lütfen.. haftaya düğünüm var siz nasıl muhafaza ettiniz gelinliğinizi ev kalabalık olduğu için asamıyorumda ::(:(

Keşke kutudan çıkartsaydınız, neyse kırışmış artık bence aldığınız yere götürün kırışmaz demiştiniz ama kırışmış diyin ve ütülesinler. Gelinlik yani bir kere giyilecek birşey.

bence kendin ütülemeye kalkma.. kuru temizlemeye fln ver istersen onlar ütülesin eger gelinlikçinle aynı sehirdeysen de git ona göster kırıştıgını

Son düzenleme:
Askısıyla beraber banyoya as tabii uygun bölümüne buhar oluşunca açılır.Ya da kurutma makinesini aç üzerine sıcak havasını ver açılsın.Başkada bir fikrim yok tehlikesiz öneriler.Ütüyü denersen tehlikeli olabilir ütüye yapışır başına iş açılır olmadı kuru temizlemeye git rica et açsınlar

senı korkutmak ıstemem ama arkadaşımda senın gıbı gelınlık kırışmış dıye ütüledı ve yaktı :25:

sakın deneme bıle bence, aldığın mağaza yakınsa götür onlar yapsın, olmadı kuru temızlemede bı ütü vursunlar onlar ışını daha ıyı bılır

gelinlikçim illaki kırışcak kuyruk kısmı dedi bi kaç gün önce açın eğer geçmezse ütüyü yapıştırmadan gelinlik askıdayken sadece buharını tutun biraz dedi benim gelinliğim saten bu şekilde söyledi canım

ben kınadan 1 hafta sonra düğün için kuru temizlemeye vermiştim o hazırlamış koymuş kutuya. ben alırken baktım çok kırışmıştı. kuru temizlemede açtırdım adam astı ve ütüyü dokundurmadan buhar vererek açmıştı kırışıklıkları. tabi çok güçlüydü onların ütüsü. evde deneyin yüksek buhar tutarak bence. olmadı kuru temizlemeye götürün aynı şekilde açarlar zaten.

Back