• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinliğimi 250 tl ye aldım

kızlar site hakkında araştırma yaptım biraz..
mallar çok dandirikmiş..
zaten konu açan da reklam yaptığı için gitmiş..
sevinmiştik biz de iyidir belki diye..
kokuyomuş bunların elbiseleri.. kalitesi berbatmış..
yine yorum gören olursa baksın..

keşke iyi olsaydı diyorum başka bişey demiyorum:43:

canım ya bende sana ulaşmaya çalışıyyordum dünden beri özelden atamıyorum. benim 2 düğün olacak 1600 tl ye gilinlik diktiriyorum ama 2. gelinlik olarak senin verdiğin adresten alcam hatta gelinliği de belirledim ama siteyi anlayamıyorum türkçeye çevirsem de olmuyor beden ölçülerini nereye yazcam. bi de uzunluk ve yükseklik ölçüleri varmış. uzunluk ne yükseklik ne lütfen bana ulaş

canım ya bende sana ulaşmaya çalışıyyordum dünden beri özelden atamıyorum. benim 2 düğün olacak 1600 tl ye gilinlik diktiriyorum ama 2. gelinlik olarak senin verdiğin adresten alcam hatta gelinliği de belirledim ama siteyi anlayamıyorum türkçeye çevirsem de olmuyor beden ölçülerini nereye yazcam. bi de uzunluk ve yükseklik ölçüleri varmış. uzunluk ne yükseklik ne lütfen bana ulaş

mrb bende uzun uğraş ve çabalar sonucunda geçen hafta o siteden siparişimi verdim. Bakalım nasıl bişey gelicek çok merak ediyorum. Ölçü konusunda bende çok sıkıntılar çektim. İngilizcem yeterli olmadığı için araya başkalarını sokarak iletişime geçtim. Ve en sonunda height kendi boy ölçümün ve length ise elbisenin boyu olduğuna karar vererek o şekilde sipariş verdim. Kesinliğinden emin değilim ama en mantıklısının o olduğunu düşündük. Şimdi dört gözle gelmesini bekliyorum. Sizin düğününüz ne zaman gelinlik ne zamana lazım size. Vaktiniz varsa benimkinin gelmesini bekleyin. Ölçü doğru ise sizde o şekilde sipariş verirsiniz. Benimde 2 düğünüm olucak. Eğer güzel bişey gelirse ikinci gelinliğimi de seçtim onuda alıcam.

Back