• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinliğimi 250 tl ye aldım

''Tülü basit, dikişi kötü'' vs. şeklinde yorumlar yapılmış.
Zaten arkadaş kaliteli, işçiliği mükemmel bir gelinlik aldığından bahsetmemiş değil mi??? Gelinliği tercih etme nedeni fiyatının ucuz olması. Sizin ya da benim ya da bir başkasının tercih nedeni, kalitesi, dikişi, kumaşıysa eğer 3.000 TL' den başlayan gelinler tercih edebiliriz. O zaman fiyatttan değil dikişten kumaştan vs.' den bahsedilebilir. Açıkçası karşısındakine ve okuyan herkese negatif enerjilerini geçiren bu tarz yorumlardan hoşlanmıyorum. Eğer arkadaş, ortaya çıkıp, 250 TL' ye süper işçilik, mükemmel kalitede bir gelinlik aldım deseydi, belki olumsuz yorumlar yerinde olurdu, ancak öyle bir iddiası olmadığı açık. Görmüş, beğenmiş, ucuz diye tercih etmiş, cesaret etmiş, sipariş etmiş. Veee en önemlisi binlerce lira verip, gelinliğinin altında ezilen, kendine yakıştıramayan bir çok gelinden de çok daha iyi taşımış, Helal olsun!! Bence bizim buraki yorumumuz, bu kadar az bir bedel ödeyerek, o gelinliğin içinde peri kızı gibi olmayı başardığı için kendisini tebrik etmek olmalıdır. Dikiş, işçilik, tülün kalitesinin tartışılacağı bir platform yaratmamış zira arkadaş...
Allah mesut etsin arkadaşım...

senin içine sindi ise kimsenin lafına bakma arkadaşım..
bence güzel.
çoğu pahalı gelinliklerden de güzel aslına bakarsan

hiçte öyle kalitesiz falan görünmüyor
fiyatının üstünde bir görüntüsü var bundan emin ol
çok güzel taşımışsın ayrıca

binlerce lira verilip alınanlarla neredeyse aynı
tabi 5,7 bin liralık gibi değil ama böyle alternatif fikir verdiğin için teşekkürler
herkesin bütçesi milyarları vermeye yetmeyebilir

canım gelinliğin harika olmuş üzerine, bence modeli de harika.bayılırım böyle ucuz şeyler bulmaya yakın zamanda düğün yok ama siteyi kaydettim kesinlikle bakıcam. ben de bu tarz risklere girerim olmazsa da canım sıkılmaz zaten çok pahalı değil :) burada binlerce lira verdik diyip iğrenç şeyler giyenler var kimsenin lafına bakma kuğu gibi olmuşsun :nazar::nazar::46:

Çok güzelmiş bence. Bende TP Dress diye bir site görmüştüm. İlgilenenler olursa orayada bi bakın.

Son düzenleme:
bu siteden başka kıyafetler beğendim ben ingilizcem pek yok ama nasıl aldınız kargo ile birlikte ne kadar tuttu?
kredi kartıyla mı havale ile mi ödeme yaptınız?:26:

yorumun için teşekkür ederimm
öyle olumsuz yorumlar geldi başlarda ama sonra onlarda yersiz olduğunu anladı sanırım niyetimi çok güzel ifade etmişsin:)))

kızlar bana yardım edin lütfen nişanlımla düğünümüzü kendimiz yapıyoruz ve malümunuz o kadar masrafın altında boğulup kaldık. kısabileceğimiz kadar belli şeylerden kısmaya çalışıyoruz 3 saat giyeceğim bişey için o kadar para vermeye kıyamadım ve ucuz gelinlik araştırması yaparken buraya rastladım. bende burdan almaya karar verdim ama ne modeline nede ordaki bedenlerden bişey anlamadım bana birisi yardım etsin 38 bedenim 162 boyum bide o siteden beğendiğiniz gelinlikleri bana bulursanız çok sevinirim. çok açık olmamalı nişanlım biraz mütasıp yardım ederseniz çok büyük sevap işlemiş olursunuz

yaaa baktım da çok güzel modeller var insanın aklını çeliyor.. keşke gerçeğini görme şansımız olsaydı..
bakın benim beğendiğim iki modelde şunlar hem de kargo bedava;
an yorumlar çok güzel kaiteli olduğunu, aynı resimdeki gibi olduğunu söylüyorlar

Son düzenleyen: Moderatör:
tabi tabi 250 TL

100 $ üzeri her türlü gümrük girişinde vergiye tabisiniz, kargo ücretini söylemiyorum bile... Kendi blog sitesinin reklamını yapmak için güzel bir geyik çevirmiş.... Bu siteden atılan 5. üyeliği ....

lovemuffin gösterdiğin o link e baktım da ne kadar ucuz o gelinlikler öyle:53:
neden bu kadar ucuz şaştım kaldım:53::53::53:

kızlar yakın arkadaşım evlenecek ben de ona yardımcı olmak için bakıyorum bu siteyi yabancı forumlardan falan takip edeniniz var mı?

Back